Támogatás

Kedves Imádkozók!

Hálás köszönet azoknak az evangélium olvasóknak, akik támogatják evangelizációs szolgálatunkat.

Az alapítvány önkénteseinek tagjai Isten dicsőségére végzik szolgálatukat. Az evangéliumot kizárólag az olvasók adományaiból üzemeltetjük és fejlesztjük. Az adományokat az evangélium üzemeltetésére használjuk fel, ebből fedezzük a honlap és az okostelefon applikáció folyamatos fejlesztését. Köszönet a támogatóknak, akiknek köszönhetően valamennyi szolgáltatás ingyenes!

Támogatását az alábbi módokon teheti meg:

Online adomány a támogatás menüpontban, internetes fizetésre alkalmas bankkártyával, PayPal regisztrációval rendelkezőknek.

Banki átutalás
Számlatulajdonos  neve: "A celli kékszellem" Alapítvány
Számlaszám: 10701300-48853703-51100005

Utalás külföldről:
IBAN (nemzetközi számlaszám): HU25 1070 1300 4885 3703 5110 0005
BIC (SWIFT) kód: OKHBHUHB

Sárga postai csekk kérhető a kattintsesimadkozz@kattima.hu címen e-mailben.
Kérem, írja meg nevét és postacímét irányítószámmal.

Postai (rózsaszín) utalványon a következő címre: "A celli kékszellem" Alapítvány, 9500  Celldömölk, Szentháromság tér 6.

Köszönjük, hogy Ön is támogatja az evangelizációt!

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."