Támogatás

Kedves Imádkozók!

Isten mindannyiunkra bízta Örömhírének hirdetését, ezért arra kérjük, lehetőségeihez mérten segítse a missziónkat.
Hálás köszönet azoknak az imádkozóknak, akik támogatják evangelizációs szolgálatunkat.

Az alapítvány önkénteseinek tagjai Isten dicsőségére végzik szolgálatukat. Az evangéliumot kizárólag az olvasók adományaiból üzemeltetjük és fejlesztjük. Az adományokat az evangélium üzemeltetésére használjuk fel, ebből fedezzük a honlap és az okostelefon applikáció folyamatos fejlesztését. Köszönet a támogatóknak, akiknek köszönhetően valamennyi szolgáltatás ingyenes!

Támogatását az alábbi módokon teheti meg:

Online adomány a támogatás menüpontban, internetes fizetésre alkalmas bankkártyával, PayPal regisztrációval rendelkezőknek.

Banki átutalás
Számlatulajdonos  neve: "A celli kékszellem" Alapítvány
Számlaszám: 10404711-50526752-90491014

Utalás külföldről:
IBAN (nemzetközi számlaszám): HU96 1040 4711 5052 6752 9049 1014
BIC (SWIFT) kód: OKHBHUHB

Sárga postai csekk kérhető a kattintsesimadkozz@kattima.hu címen e-mailben.
Kérem, írja meg nevét és postacímét irányítószámmal.

Postai (rózsaszín) utalványon a következő címre: "A celli kékszellem" Alapítvány, 9500  Celldömölk, Szentháromság tér 6.

 

Kérjük rendelkezzen befizetett adójának 1%-áról "A celli kékszellem" Alapítvány javára! (Adószám: 18869073-1-18)
A civil kedvezményezettek javára továbbra is évenként kell rendelkezni, mivel ezeket a felajánlásokat csak egy alkalommal, a rendelkezés évében veheti figyelembe a NAV.
A rendelkezés május 20-ig tehető meg, amiről a NAV honlapján itt tájékozódhat. A szükséges rendelkező nyomtatvány kitöltve az adószámunkkal és a Magyar Katolikus Egyház technikai számával innen letölthető.

Köszönjük, hogy Ön is támogatja az evangelizációt!

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."