35128 ima található a honlapon, összesen 54123 imádkozás. Regisztrálj, majd kattints és imádkozz!

  Egyéb kategóriák

  IMAKÉRÉSEK - Imádkozzunk egymásért!

  IMAKÉRÉSEK - Imádkozzunk egymásért!
  Változó frissítés

  Felhasználói imák és imakérések.

  "Testvérek, mindnyájan ugyanannak a fának vagyunk a levelei: minden leválás arra a nagy könyörületre emlékeztet bennünket, amelyet az imádságban táplálnunk kell egymás iránt. Imádkozzunk egymásért: ez jót fog tenni nekünk, és jót fog tenni mindenkinek!" - Ferenc pápa

  Ha úgy gondolja, hogy egyedül van és nincs kivel megosztania örömeit, gondjait, amelyeket szívesen megosztana másokkal, akkor ossza meg a szándékait és küldje be imakérését!

  Az Úr szereti az imádkozó szíveket, ezért imádkozz te is az üzenőfalon található kérésekért. Lehet, hogy már csak a te imád hiányzik ahhoz, hogy valakinek a kérése meghallgatásra találjon. 

  "De ti, szeretteim, ti szent hitetek alapján épüljetek fel; imádkozzatok a Szentlélekben, tartsatok ki az Isten szeretetében, és várjatok Urunknak, Jézus Krisztusnak örök életet szerző irgalmára."  Júd 1, 20-21

  Pio atyamindennapi imája

  Vágóné Kati

  Reggeli ima22 imádkozás /layout/img/logo.png
  Beküldte: Vágóné Kati🙏🙏🙏 | 03/01/2021 11:01

  Márc
  01
  Pio atya mindennapi imája

  1. Jézusom, Te mondtad: “Kérjetek és kaptok, keressetek és találtok, zörgessetek és ajtót nyitnak nektek.” Íme most zörgetek, keresek és kérem Kegyelmedet, hogy (a szándék, amiért imádkozol)
  Mi Atyánk... Üdvözlégy... Dicsőség...
  Jézusom Szent Szíve, remélek és bízom Benned. Ámen.

  2. Jézusom, Te mondtad: “Amit kértek az Atyától az én Nevemben, megadja nektek.” Íme most a te Nevedben kérem az Atyától a Kegyelmet, hogy (a szándék, amiért imádkozol)
  Mi Atyánk... Üdvözlégy... Dicsőség...
  Jézusom Szent Szíve, remélek és bízom Benned. Ámen.

  3. Jézusom, Te mondtad: “Ég és föld elmúlnak, de az én igéim el nem múlnak.” Íme most Szavad csalatkozhatatlanságára támaszkodom, és kérem Kegyelmedet, hogy (a szándék, amiért imádkozol)
  Mi Atyánk... Üdvözlégy... Dicsőség...
  Jézusom Szent Szíve, remélek és bízom Benned. Ámen.

  Jézusom Szentséges Szíve, Te nem tudsz részvétlen lenni a szerencsétlenek iránt, légy irgalmas hozzánk, nyomorult bűnösökhöz is! Add meg nekünk Szűz Mária Szeplőtelen Szívének, a te és a mi gyengéden szerető Édesanyánknak a közbenjárására a kért kegyelmet.
  Szent József, az Úr Jézus nevelőatyja, könyörögj érettünk!
  Ámen.

  Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
  Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
  Ezt az imát még nem imádkoztad el!

  Megtért muszlimMagyarországra való befogadásáért

  Vágóné Kati

  Reggeli ima16 imádkozás /layout/img/logo.png
  Beküldte: Vágóné Kati🙏🙏🙏 | 02/24/2021 11:37

  Feb
  24
  Megtért muszlim Magyarországra való befogadásáért

  Sári Gabriella szociális testvér február 13-án kelt kérése és hírek február a 19-ei tárgyalásról:

  … Imát szeretnék kérni a muszlim-missziós csapatunk legaktívabb tagjáért, aki egy volt muszlim, iráni menekült, és jelenleg Magyarországtól kérelmezi a befogadást. Ez már 3 éve tart, de még csak most lesz a másodfokú tárgyalása, első fokon (a bevándorlási hivatal által) elutasították. A jövő péntekre kitűzött bírósági meghallgatás az utolsó lehetőség tehát, hogy Magyarország megadja számára a menekültstátuszt és hosszú hányattatás után biztonságra leljen itt a 11 éves kisfiával együtt.
  Sokan, akik ismerjük és szeretjük Abouzart és Armint, nagy aggodalommal várjuk a tárgyalást, hiszen ha elutasítják őket, akkor Magyarország visszatoloncolja őket Iránba, amire volt már több példa. Ez végzetes lehet számukra, mert a nemzetközi sajtóban is számos cikk, riport jelent meg velük és róluk, ahol bátran tanúságot tettek arról, hogy miért hagyták el az iszlámot. Abouzar az útja során, Bulgáriában találkozott Jézussal, ott keresztelték meg. A várakozás hosszú évei alatt egyre mélyült a hite, sőt egy nemzetközi muszlim-missziós szolgálat képzésén profi evangelizátorrá képezték (online, természetesen). Tanítványai vannak, Szerbiában és Magyarországon élő egykori muszlimok. Armin is nagyon vágyott a keresztségre, őt tavaly ősszel meg is kereszteltük. Most Győrben élnek és várakoznak. Egy fiatal rendtársam, Rácz Boró magyarra tanítja őket.
  Kérlek Benneteket, hogy fogadjátok őket a szívetekbe és imádkozzatok értük!

  Köszönettel: Sári Gabriella szociális testvér, Rácz Boró nevében is

  A bíróság február 19-ei döntésének rövid összefoglalása:

  A bíróság "jogellenesnek" ítélt és megsemmisített minden eddigi döntést. A bevándorlási hivatalt kötelezte, hogy újra megvizsgálják az ügyüket, hogy jogosultak-e menekültstátuszra (vagy másfajta védelemre) Magyarországon az őket Iránban fenyegető üldözés / veszélyek miatt. Tehát vissza a startvonalhoz, mindent elölről kell kezdeni. Ez tulajdonképpen jó hír, ahhoz képest mindenképp, hogy végleges elutasítást is kaphattak volna. Viszont ahhoz képest rossz, hogy most egyszerűen megkaphatták volna a magyar (és EU-s) jog szerint nekik valóban járó védelmet és akkor vége lehetett volna a küzdelemnek. Így akár újabb egy évig is pingpongozhatnak velük és a kisfiú már nehezen bírja ezt. 5 éve hagyták el Iránt és még mindig bizonytalanságban élnek. Újra megköszönöm az imát és kérem, aki tudja, folytassa!
  (A kép Abouzar festménye)

  Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
  Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
  Ezt az imát még nem imádkoztad el!

  Testi éslelki betegekért

  Vágóné Kati

  Reggeli ima29 imádkozás /layout/img/logo.png
  Beküldte: Vágóné Kati🙏🙏🙏 | 02/19/2021 05:28

  Feb
  19
  Testi és lelki betegekért

  Lelkek és testek Orvosa, meghatott és töredelmes szívvel esedezünk Hozzád, és sóhajtva kiáltjuk: gyógyítsd meg mindazok fájdalmait, akikért imádkozunk! Orvosold lelki és testi szenvedéseiket, s mint könyörületes, bocsásd meg minden szándékosan és akaratlanul elkövetett vétkezéseiket! Gyorsan emeld fel őket betegségük ágyából! Kérünk Téged, hallgass meg minket, és könyörülj rajtunk!

  Uram, irgalmazz! Uram, irgalmazz! Uram, irgalmazz!

  Ki nem akarod a bűnös halálát, hanem hogy megtérjen és éljen, kegyelmezz mindazoknak, akikért imádkozunk, és könyörülj rajtuk, Irgalmas! Töröld el a fájdalmakat, távolíts el minden szenvedést és betegséget! Enyhítsd a hideget és a hőséget! Terjeszd ki hatalmas Kezedet, és mint Jairus leányát, betegségük ágyából emeld fel, és tedd őket egészségessé! Kérünk Téged, hallgass meg minket, és könyörülj rajtunk!

  Uram, irgalmazz! Uram, irgalmazz! Uram, irgalmazz!

  Ki érintéseddel Péter anyósának lázát meggyógyítottad, minden gyógyerők Forrása, Könyörületed szerint gyógyítsd meg mindazon veszélyesen szenvedő szolgáid betegségét, akikért imádkozunk! Gyorsan adj nekik testi-lelki egészséget! Buzgón kérünk Téged, hallgass meg minket és könyörülj rajtunk!

  Uram, irgalmazz! Uram, irgalmazz! Uram, irgalmazz!

  (Aranyszájú Szent János Liturgiájának könyörgése alapján)

  Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
  Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
  Ezt az imát még nem imádkoztad el!

  Az IsteniIrgalmassság Rózsafüzére (naponta, 15 órakor)

  Vágóné Kati

  Reggeli ima13 imádkozás /layout/img/logo.png
  Beküldte: Vágóné Kati🙏🙏🙏 | 02/04/2021 01:37

  Feb
  04
  Az Isteni Irgalmassság Rózsafüzére (naponta, 15 órakor)

  Az Atya, a Fiú és a Szentlélek Nevében. Ámen.

  Jézusom, kérlek, fogadd el az Isteni Irgalmasság Rózsafüzér imámat mindazokért, akik mostantól a következő Isteni Irgalmasság Rózsafüzér imámig meghalnak. Indítsd őket igaz bűnbánatra, és add meg nekik Szent Kegyelmeddel, hogy Irgalmasságod mérhetetlen Kincsét felismerjék, és hálás szívvel elfogadják, ezáltal az örök kárhozattól megmeneküljenek. Ámen.

  Bevezetés: Mi Atyánk… Üdvözlégy… Hiszekegy…

  Tizedekre (5x):
  Nagy (önálló) szemre:
  Örök Atya! Felajánlom Neked szeretett Fiadnak, a mi Urunk, Jézus Krisztusnak
  Testét és Vérét, Lelkét és Istenségét, - engesztelésül bűneinkért és az egész világ bűneiért.

  Kis szemekre (10x):
  Jézus fájdalmas szenvedéséért - irgalmazz nekünk és az egész világnak!

  ima (3x):
  Szent Isten, Szent erős Isten, Szent halhatatlan Isten, - irgalmazz nekünk és az egész világnak! Ámen.

  Könyörögjünk! Urunk, Jézus Krisztus, áldj és védj meg minden jóakaratú embert ezen a világon, és mindazoknak, akik távol állnak Tőled, adj jóakaratot. Indítsd őket az Igazság keresésére, és segítsd őket, hogy Téged megtaláljanak, megismerjenek, megszeressenek, és soha el ne hagyjanak. Engedd, kérünk, hogy a Te végtelen Irgalmasságoddal találkozzanak, mielőtt Igazságosságoddal kéne szembesülniük! Ámen.

  Befejezés: Mi Atyánk… Üdvözlégy…

  Az Atya, a Fiú és a Szentlélek Nevében. Ámen.

  Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
  Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
  Ezt az imát még nem imádkoztad el!

  Gyászmise Bendegúzért

  Vágóné Kati

  Reggeli ima11 imádkozás /layout/img/logo.png
  Beküldte: Vágóné Kati🙏🙏🙏 | 01/29/2021 07:12

  Jan
  29
  Gyászmise Bendegúzért

  Karaffa János atyától:

  Folytassuk az imát kedves fiatal barátunkért, az Örökkévalóságba nemrég elköltözött Bendegúzért, aki hősiesen viselte a keresztjét, s hitünk szerint elnyerte a Legnagyobb Jót jutalmául! A lelkiüdvéért tartott szentmise a pannonhalmi bazilikában lesz február 1-én, hétfőn, 14 órától, online közvetítéssel, a Pannonhalmi Főapátság youtube csatornáján, itt:

  https://www.youtube.com/channel/UCy_PI1erbAloqeLtempKPTg

  (A gyászjelentésből: Utolsó útjára a szombathelyi Jáki úti temetőben 2021. február 9-én 14.30 órakor kísérjük)

  Kedves Bendi barátunk, imádkozz értünk Te is az Égből, hogy hozzád hasonlóan mi is kitartsunk a Jó Úton, s erőt nyerjünk a földi megpróbáltatások leküzdéséhez!

  Isten ezt az életet nem azon célból adta neked, hogy egy bizonyos ideig a földön vándorolj, azután pedig végleg megsemmisülj, hanem azért teremtett, hogy Őt megismerd, Őt szeresd és Neki szolgálj, hogy valaha boldog, végtelenül boldog lehess.

  A kimondhatatlan jóságú Isten részt akar neked juttatni minden öröméből, amint már a földön minden nemesen érző ember is örömét leli a mások boldogításában. Ezt súgja neked saját szíved is, amely sohasem lehet múlandó boldogsággal megelégedve.

  Valamint a világtenger soha a kiáradásig meg nem telik, habár hatalmas folyamok öntik bele vizüket, éppúgy nem töltik meg egészen a földi javak sem szívedet, ha még oly nagy számban élvezheted is azokat. Szíved szükségszerűen oly zavartalan boldogság után vágyódik, amelynek vége nincs, – egy minden teljesületlen kívánság és minden fájdalom nélkül való, szüntelen boldogság után, aminőt csak a túlvilági otthonban találhatsz meg annak a trónusánál, aki téged teremtett és aki mint Teremtőd bizonyára legjobban tudja, miben lelheted meg tökéletes boldogságodat. Igen örvendj már most, mert elmondhatod magadról: “hatvan évig sem kell várnom, s máris oly boldogságban lesz részem, melyet ezidő szerint sem megérni, sem felfogni nem tudok.”

  (Dr. Batthyány-Strattmann László: Nyisd fel szemeidet és láss!)

  Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
  Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
  Ezt az imát még nem imádkoztad el!

  Meghalt Bendegúz

  Vágóné Kati

  Reggeli ima18 imádkozás /layout/img/logo.png
  Beküldte: Vágóné Kati🙏🙏🙏 | 01/23/2021 05:54

  Jan
  23
  Meghalt Bendegúz

  Karaffa János atya 22-én 22 óra körül ezt írta:

  Köszönjük a Bendegúzért mondott imákat, Ő már az Örökkévalóságból imádkozik értünk, az Úr Akarata szerint, amit megnyugvással fogadott. Boldog Batthyány László is elveszítette kedves fiát, Ödönt, aki csak 20 éves volt (hasonló korú mint Bendegúz), a Herceg-Doktor azt mondta akkor: Azért adunk hálát most, hogy Ödön 20 évig velünk volt és szerethettük! Adjunk hálát mi is a fiatal Bendegúzért, ismerve vagy ismeretlenül, mert mindig a Jóra törekedett és hősiesen viselve a keresztjét, elnyerte a Legnagyobb Jót jutalmául! R. I. P.

  A fiatal Batthyány Ödön ezt a verset írta néhány héttel halála előtt:

  "Hová sietsz te lengő szellő

  Messze tova, puszták felett?

  Fáradt vagyok, magas sziklákon

  Jó lesz nekem, ott megpihenek.

  Hová repülsz te dalos madár?

  Erdők lombjának rejtekébe:

  Fáradt vagyok, a ringó ágak

  Úgy csalogatnak pihenésre!

  És te én lelkem hová, hová?

  Magasan szálló felhők fölé:

  Oda visz engem, mert fáradt vagyok

  Az Örök Szeretet övéi közé!"

  Ödön és Bendegúz, két Jóra törekvő fiatal Testvérünk, az Égből segítsetek bennünket földi zarándokutunkon, hogy végül elérhessünk hozzátok, az Örök Szeretet Honába! Ámen!

  Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
  Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
  Ezt az imát még nem imádkoztad el!

  Küldjön be egy imát!

  Ima küldéséhez kérem jelentkezzen be!

  Küldetésünk

  Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."