27421 ima található a honlapon, összesen 36734 imádkozás. Regisztrálj, majd kattints és imádkozz!

  Egyéb kategóriák

  Valami nagyon szépet Istenért

  Valami nagyon szépet Istenért
  Napi több frissítés

  Somogyi Margit gondolatai

  Valami nagyon szépet ISTENÉRTFigyelmeztetés

  Reggeli ima0 imádkozás /layout/img/logo.png

  Szep
  30

  Sorozatos felkiáltójel figyelmeztetést élünk meg!!

  Korona vírusos lett az Ajaki plebanos Úr! Egyházunk!!!! Ébresztő!! Minden baleset,minden betegség baj,egy hatalmas Isteni jel! Valami nem jól működik!! Hívők,mi, könnyen mondhatjuk,nem megyek misére,vagy éppen most nincs kedvem elmenni, megnézem a tvbe,hiszen ez meg van engedve,akkor utána is ezt teszem. Nem lelkesitemi híveimet a szolgálatra,gyonasra, szentmisén való részvételre, gyakorló keresztény életre,mert bennem sincs láng,kialudt.

  Számomra ez a hír hogy ott szenved a betegagyon ez az atya, ÓRIÁSI JEL!! KOMOLY LELKIISMERET VIZSGALAT, MÉLYEN SZÁNTÓ MAGAMBA SZÁLLÁST JELENT!! JAVÍTANI RAJTA! Miben kell valtoznom nekem,és mindannyiunknak?!!! Ki,ki a maga oldalán!

  Sírunk, ha meghal egy hozzá tartozónk,vagy villám csapás ér valakit.De miért Őt? Miért pont Őt? Miért aki engesztel,vezekel, imádkozik teszi a dolgát? Job szavaival élve felelősségre vonhatom Istent érte? Miért az én fiam feleségem szerettem veszed el? Isten túl akar mutatni ezen!! Jelentkezik! Csendesen és haragosan! Betegség vírus formájában.

  Miért pont az Ajaki plebanos Úr,aki olyan sokat imádkozott és szolgált, miért pont Őt érte meg ez a rettenetes betegség? Isteni figyelmeztetés!! Nem Őt bünteti!! Ő Isten szolgája,aki " kiegészíti azt,ami Krisztus szenvedésébol hiányzik"..

  Engem ez a hír újabb tanítás,komoly tanulás életem minden perceert.Hogyan élek, miért vagyok ott ahol vagyok?..

  Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
  Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
  Ezt az imát még nem imádkoztad el!

  Valami nagyon szépet ISTENÉRT"Istennek a csomagtartóban a helye"

  Reggeli ima1 imádkozás /layout/img/logo.png

  Szep
  24

  Egy édesanya így búcsúzik a lányátol " Isten legyen veled!" Mire a lánya" Istennek a csomagtartóban a helye!" És balesetet szenved.A csomagtartó épen marad és a lány meghalt. A mai predikaciojaban hallottam Tibor atyatol, az Erdély Mária rádioban. Nagyon elgondolkodtató volt a mai mélyen szántó predikációja is.

  " Aki megvall engem az emberek előtt,azt én is megvallom Mennyei atyám előtt!"

  Istent nem lehet letagadni! Nem lehet fiókba zárni, kizárni az életünkből! Teljesen felesleges! Az teljesen felesleges tényleg! Csak mi isszuk meg a kárát,csak nekünk lesz rosszabb. Mindenki találkozik vele,ha akarja ha nem. Talán szégyelled megvallani Őt? A munkahelyen, az utcán, az ebédlőbe étkezés előtti imában társaságában? Mennyire komolyan veszed őt? Mert most divat most hiszek,de csak olyan megszokás gyanánt? Annyira sok és elgondolkodtató tanítása volt Tibor atyának hogy egy gondolat menet egy napra elengedo elmélkedést adna...

  Szolgálatom mint pap, hívő MENNYIRE tükrözi azt hogy én komolyan veszem az Istent? Mennyire teszem bele szívem lelkem az imában,a tevékenységemben, életem nehéz időszakában hogy Jézusert teszem? Látszik ez rajtam? Mi látszik és mi látszik belül és mi jön ki? Mert ami bent van,csak az tud kijönni!

  Jézus már előre imádkozott ott az utolsó vacsorán" Értük könyörgök.."

  De mit ér a szó? Mit érnek a szavaim? Ha nem vernek bennem bennünk gyökeret?

  Ha komolyan venném Jézust,akkor Ő is? Ő akkoris komolyan vesz,hisz kész volt értem meghallni.

  Ezekben a nehéz időkben bizony Isten olyan sokszor jelentkezik,de szinte mintha " feleslegesen" Csomagtartóba tesszük?

  Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
  Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
  Ezt az imát még nem imádkoztad el!

  Valami nagyon szépet ISTENÉRTÖSSZHANG 2.

  Reggeli ima1 imádkozás /layout/img/logo.png

  Szep
  23

  A Szentháromság teljesen összhangban van! Egységben! Békében! És még nem ismerhető el nem sajátíthato tiszta szeretetben!

  És mivel Ők hárman egyek, tökéletesek" csak" tökéleteset tudnak alkotni is!

  Teremtett világot,embert és lelket!

  A világ, a test és a lélek teljes egységben, összhangban kellene hogy legyen! Isten tökéletesen eggyé formálta!

  Ha a test megbetegszik,a lélek is megérzi ennek hiányát! Ha a lélek betegszik meg? Akkor a test szinte lebénul, össze tör! Ha viszont egységben vannak,egyik kiegészíti a másikat és szinte mondja biztassa az agyat" gyerünk! Tovább! Még egy lépést, még egyet!" Erős lelkű ember a testét is tudja edzeni!

  Mi van a világgal? Hogyan kapcsolódik a test a lélek a világhoz a természethez? Úgy hogyha kibillen, abból a tökéletes harmóniabol,amelyet Isten teremtett ilyenre. Mind három teljesen összefügg! Megbillen a tisztaság, eltűnik a szemérem virág! Olyan dolgok,amiket ugye tudományosan meg lehet állapítani. Ózon réteg...a jég hegyek...az emberi pazarlás,a gát nélküli élet..abortusz, csonka gyerekek... Nem hiszem el, hogy egy fogamzás gátló tabletta szedése idővel nem hat ki a hosszú éveken át szedett bogyó arra a picire. A sok gyógyszer mellék hatása... Alchelmen kór... Régen is voltak feledékeny emberek,de ennyi?? Mitől? Az a sok megfelelni tudás,megterheli az agyat.Millio ezer felé figyelés, több lábon álló munkák... és a különböző betegségek...ennek a felgyorsuló világnak" mellék termékei"

  Isten egységet harmóniát teremtett! Összhangot! De nekünk nem volt jó,mint Ádámnak és Evanak a paradicsomi élet.pont az az egy fa bántotta.. miért nem lehet róla enni! Nem a fa! Isten alkotta rend megszegése.5 parancs! Tíz parancs! És itt a teljes káosz!

  Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
  Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
  Ezt az imát még nem imádkoztad el!

  Küldetésünk

  Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."