111597 ima található a honlapon, összesen 267138 imádkozás. Regisztrálj, majd kattints és imádkozz!

Valami nagyon szépet Istenért

Valami nagyon szépet Istenért
Napi több frissítés

Somogyi Margit gondolatai

Valami nagyon szépet ISTENÉRTVihar felett is uralkodó mindenható Isten

Reggeli ima10 imádkozás /layout/img/logo.png

Jún
30
Vihar felett is uralkodó mindenható Isten
Isten az egész világ Ura és a mi Mennyei Atyánk. Tanultuk hittanból. És tudjuk, hisszük, hogy így is van. Ő a mindenek felett álló, egy örök Isten a teljes Szentháromságos egységben!
A mai evangéliumban olvashatjuk a kétségbe esett tanítványok kiáltását a viharos tengeren. Mi is sokszor kiáltunk, hol vagy Istenem? Hol vagy? Elvesztettem a fiamat, édesanyámat, drága szeretteimet, hol vagy? Hol vagy abban a vírusban, azoknak a nagy esőzéseknek, katasztrófáknak idején? Milyen Isten vagy? Ennyire szeretsz minket? Fájdalmainkat bizony kimondhatjuk, még meg is rendülhetünk hítünkben, meg is tagadhatjuk, mint Péter, menekülhetünk, mint az emmauszi tanítványok, de Jézus NEM TÁGÍT mellőlünk! Jézus akkor is ott van a mi bárkánkban, ha mi nem érezzük a vihar közepette az Ő jelenlétét. De mi kidobjuk-e Őt a mi életünkből? Majd én megmutatom, Isten nélkül is boldogulok! Nem kell nekem az Isten, aki ennyit gyötör, ennyi fájdalmat megenged, ennyi bajt hoz a családomra! Csak egy baj van!!! Nem bírod egyedül!!!! Nem bírod nélküle!! Istenre nemcsak a rózsafüzért morzsoló öregasszonyoknak van szükségük, hanem aki most olvasod az írásom. Fáj a szíved? Össze vagy törve? Minden hullám összecsapott feletted? Nincs senki, aki a bánatodra gyógyírt adjon, sebedet begyógyítsa? Isten lát!!! És... ahogy odatérdelt Csókai főorvos Úr egy fájdalmas, nehéz időszakban, ő, a nagy tudású nagy ember, mert élete térdre kényszerítette, úgy te is térdelj le, borulj le, és szíved mélyéből kérj bocsánatot Istenedtől! És meglátod annak a végtelen és IRGALMAS Istennek, életed viharában veled küzdő Istennek hatalmas erejét! Nem hiszed??? Kételkedsz Benne? Benne? A mindenek felett uralkodó Istenben? Bízz benne!!! Mert még Ő sohasem engedte el a kezedet! Te szakítottad ki! Fogd meg újra és újra és újra! Mert a csodát megadja!! Nézz rá és láss!!!
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

Valami nagyon szépet ISTENÉRTIsten igaz Isten. Jó Isten!

Reggeli ima11 imádkozás /layout/img/logo.png

Jún
28
Isten igaz Isten. Jó Isten!
Nemcsak akkor, amikor ránk sütteti napsugarát, hanem mikor megmutatkozik a viharos tengeren, vagy ítéletével lesúlyt.
Felforgat az Úr titeket, amint felforgatta Szodomát és Gomorát, és olyanok lettetek, mint a tűzvészből kiragadott üszök, és ti mégsem tértetek vissza hozzám, mondja az Úr.
Minden nap a szentmise olvasmányait olvasva, vannak olyan gondolkodóba ejtő írások, amik mellett nem lehet csak úgy elmenni.
Ezekben az időkben vajon mi forgatott fel minket? A gáz? A háború, a vírus, a menekültek? Mi az, ami az életünket úgy fenekestül felforgatta? Min lehet elgondolkodni? Hogy is van ez? Hát az Isten ilyen kegyetlen? Nem segít? A mai evangéliumban hagyja az apostolokat a kétségbeesésbe kergetni? Ott alszik a csónakban, ahelyett, hogy segítene? Miért nem segít annak a kisgyereknek, aki olyan nagyon beteg, miért nem segít ott, ahol még víz sincs, miért hagyja a sok katasztrófát megtörténni? Miért?
Isten viszont megszólal! A tíz parancs közül melyiket tartod meg? Menj végig rajta, és tedd fel a kérdést: 1! Imádság! hogyan kezded a napot, megköszönted hogy élsz, egészséges vagy, és tudsz dolgozni? Még szép! Ez természetes! Természetes? Igen? Meddig? és menj tovább... Istennek mi jár?
Belenyúl az életünkbe, és nem jövünk rá, hogy ez is értünk van, csak háborgunk, mint a tanítványok a viharos tengeren, hogy nem segít.
Mi aztán tudjuk, mit kellene tennie. Olyanok lesztek, mint az Isten mondja a sátán Ádámnak és Évának. Vajon játsszuk az Istent, mintha mindent jobban tudnánk, mint Ő? Akinek nem inge, ne vegye magára!” 
Felforgat az Úr titeket... Ebben a felforgatásban észrevesszük-e, mi az, amitől óvni akar, mi az, amit teljesen meg akar tisztitani, hiszen ez a föld olyan szennyes, olyan sok piszokkal teli már, hogy mekkora viharnak kell lennie, hogy megtisztuljon? Milyennek? Mekkorának?
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

Valami nagyon szépet ISTENÉRTA hívőnek az Úr megmutatja az igaz utat

Reggeli ima7 imádkozás /layout/img/logo.png

Jún
27
A hívőnek az Úr megmutatja az igaz utat:
feltárja előtte Isten országát, és megtanítja a szentek tudományára. Megáldja munkáját, és gazdagon megjutalmazza fáradozását. Oltalmazza őt az ármánykodóktól, akik kifosztanák. Bőséget ad neki. Megvédi ellenségeitől, megoltalmazza üldözőitől. Kemény harcaiban neki juttatja a győzelmet, hogy belássa, mennyivel hatalmasabb a bölcsesség mindennél.
A bölcsesség nem hagyja el az igazat akkor sem, ha elárulják, hanem megszabadítja a gonoszoktól... /Bölcsesség könyve 10,10-14/
Hívő, vallásunkat gyakorló emberként ezeket a sorokat olvasva újra megtapasztaljuk, MIT JELENT ISTENBEN BÍZVA ÉLNI!! Minden nap, ha valaki figyelmesen olvassa a napi szentírási részeket, annyi, de annyi kincset talál benne, hogy örül és hiszi hogy Isten ma is vele lesz, vele van. Érzi, kiérzi belőle Isten végtelen gondoskodó szeretetét.  Megmutatja az utat... megtanítja... Megáldja... Oltalmazza... Bőséget ad... győzelemre juttatja... NEM HAGYJA EL AZ IGAZAT!... MINDENHOVÁ ELKÍSÉRI ! OLTALMAT NYÚJT... Kimutatja azok álnokságát, akik őt gyalázzák...
Kell ennél szebb ígéret? És nem csak ígéret! Isten be is tartja! Vigasztaló szavak.
Vannak, akik úgy tudják, milyen a másik, pedig sohasem bújtak a bőrébe. Sohasem tapasztalták meg, miken ment keresztül. Nem voltak ott, mikor elesett, de fel sem segítették, hogy fel tudjon állni. Inkább bele rúgtak. (Az a legkönnyebb.) A tékozló fiú, amikor elkezdte mondani, Atyám! Vétkeztem az ég ellen és ellened!" - már az Ő atyja látta belül azt a nagyon fájó szívet, ami teljesen összetört. Ezt nem látják sokan. Nem eléggé fáj? Miért kell még rátiporni? Ha én valamit nem jól teszek, nagyon fáj. DE HA MÉG RÁTESZNEK EGY LAPÁTTAL, HOGY ÍGY, MEG ÚGY, MEG... azzal nem segítenek. De felemelni? Mellé állni??? Olyan nagy tudomány????? No, ott hasonlítsak a tékozló fiú atyjára!!!!
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."