32512 ima található a honlapon, összesen 45926 imádkozás. Regisztrálj, majd kattints és imádkozz!

  Egyéb kategóriák

  Valami nagyon szépet Istenért

  Valami nagyon szépet Istenért
  Napi több frissítés

  Somogyi Margit gondolatai

  Valami nagyon szépet ISTENÉRT"Tudom,ki vagy: Az Isten Szentje!"

  Reggeli ima1 imádkozás /layout/img/logo.png

  Jan
  12

  A sátán tudja ki az Úr Jézus! Tudja, hogy kik az Ő " emberei!" Kik azok a hívek,papok,akik tényleg őszinte szívvel szeretnének valami nagyon szépet Istenert tenni.

  Körül nézhetünk a világban. Mindig a jók" húzzák ki a gyufát" vagyis, ők szenvednek a legtöbbet. Kipróbált hit! Igen! Mert elsősorban csak azokra lehet számítani,akik tetszik a dolgukat. Régi közmondás" Aki dolgozik nem ér rá pénzt keresni." Akinek sok dolga van, nem ér rá pletykalkodni,mondjuk.Tudja mi a feladata,mit akar elérni,mik a céljai.

  De aki dolgozik,szorgalmas,arra még több terhet tesznek. Jó lelkű! És mindezt tudja a sátán is. Eperjes Károly művész Úrtól hallottam először hogy" ma nagyon csinos a sátán, annyira intelligens és kifinomult hogy sokan bedőlnek neki" Persze,HA A JÓ ISTEN ENGEDI! ISTEN MINDENNÉL ÉS MINDEN ROSSZNAL, MÉG A BŰNNÉL IS SOKKAL ERŐSEBB!! SENKI ÉS SEMMI NEM TUDJA LEGYŐZNI! Bizonyos dolgokat nem azért kapunk mert Isten előfordult tőlünk, vagy netán elvesztette erejét,hanem mi fordultunk el, és próbáltuk úgy magunk megoldani a problémákat. De csődöt mondunk,mert nélküle nem sikerül, nem megy!

  Csodálatos a 2021 és katolikus kalendáriumba található" Bizalom kilencede" Tényleg,mintha csak nekem szólna. Nagyon mély szántó gondolatok! Szeretettel ajánlom mindenkinek!

  De lehet hogy majd le is írom...

  Mi tudjuk ki a sátán? Mikor ismerjük fel? Mikor elbukunk!! Akkor! Hizeleg,belebuj egy nyajas ember képébe.S mikor csapdába csal,neki áll vádaskodni. Ismerős? Hogy lehettem ennyire buta,naiv...stb.. És sajnos mivel emberek vagyunk, tévedünk. Isten pedig ott áll, és olyan gyengéd szeretettel azt mondja...gyere Te kis gyamoltalan, én így is szeretlek, és ne félj!

  Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
  Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
  Ezt az imát még nem imádkoztad el!

  Valami nagyon szépet ISTENÉRTBeszélgetés Jézussal

  Reggeli ima1 imádkozás /layout/img/logo.png

  Jan
  08

  Mond Jézusom! Érdemes volt lejönnöd a földre,kis jaszolba születned ilyen mostoha körülmények között? Mond megérte neked tanítani az embereket Isten országról beszélni? Megérte Neked a gyűlölködő emberek között élned? Szenvedni, és meghalni értük, értem? Mond! Érdemes volt??

  Jézus..

  Ezt sohasem tettem fel magamnak,mert senki sem, még a Mennyei Atya sem követelte tőlem! Önként tettem!

  Érdemes volt? Megérte- e nekem?

  Letekintek a földre és látom azokat az édesanyákat,akik éppen most szülték meg gyermeküket. Ott nyugszanak keblükön és látom sok vajúdás után azt az örömet hogy egészséges gyermeket szültek. Csodálatos az édesanyai hivatás! És Ő azt mondja" megérte ennyit szenvedni mert.milyen picur,de milyen kis" életre való"

  Ott van az orvos,aki küzd egy beteg életéért,izzad,a maszk a beöltözött " hozentroger" orvosi ruhába, és sikerül. Öröm van az arcán bár teljesen bele izzadt,de megérte!

  Látom azt a fiatalt,aki küszködik papi hivatásának igen, vagy nem közepette. Látom,a föld művest,aki elveti a magot, és küszködik vele,aratja, szántja... látom mennyit dolgozik rajta.Aztan látom a vizsgázók éjszakába nyúló tanulását, végig izgulasat a vizsga időszakokban. Látom az idős otthonok hűséges szolgált,a betegeket gondozó nővéreket,akik végig mosdadtjak a kórházban a betegeket, szinte ki vannak fáradva.

  Látom a szerzeteseket, engesztelő lelkeket imádkozni...Pio atyát, Sharbel atyát,kis Szent Terézt, Teréz atyát, nővéreit...a háborúban harcoló lelkes katonákat,az eltűnt fiát hazavaro édesanyákat,a harcban elesett hősi halottakat...

  Látom a világ összes örömét, fájdalmát.

  Érdemes volt? Azt kérded érdemes volt?

  Igen! Érdemes! Mert tudok gyönyörködni én az édes Jézusod az emberekben! Örülni velük együtt örömükben,és biztatni arra, hogy minden szenvedésből erő fakad! Minden fájdalom nem tart örökké!

  Hiszed ezt? Mert én hiszek az emberekben! Hiszem hogy jók! Én át tudom változtatni,ha úgy akarom,ha Ő is akarja!

  Hát ezért volt érdemes őket megváltani!!!

  Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
  Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
  Ezt az imát még nem imádkoztad el!

  Valami nagyon szépet ISTENÉRTA zarándokok

  Reggeli ima0 imádkozás /layout/img/logo.png

  Jan
  06

  Zarándokolni jó! Kirándulni,megismerni távoli, rejtélyes, szép tájakat, kultúrát, ízeket, szokásokat...

  A három király is bizonyosan az útjuk során sok szép dolgot láttak, gyönyörködtek benne.

  Úticéljuk, mégsem a kirándulás volt. Egy olyan felejthetetlen táplálkozásban volt részük, amelyet sohasem felejtettek el. Felkeresték a zsidók újszülött királyát. Vezetőjük egy csillag volt! Az az isteni csillag, mely olyan különös ragyogással ragyogott útjuk során. És amely egyik csillag fényét sem múlta felül. A célnél pedig megállt.

  Isten "csillaga" ma is ott ragyog szívünkben!

  Ma is láthatatlanul,de mégis fényesen ragyog. Ez lehet hitünk csillaga is,mely,olykor kissé" fényét" veszti, olykor pedig olyan nagyon fényesen ragyog. Útmutató! Vezér csillag!

  Lehet még ilyen csillag a szentírás is. Lehet egy általunk megtalált igaz hívő testvérünk. Ő is lehet egy útmutató csillag.

  És..a három király rá talált, megtalálta a kisded Jézust. Nagy tisztelettel hódoltak előtte! Egy kis csecsemő előtt? Igen! Mert tudták ki Ő!

  Ma is tudjuk ki Ő! Ma is olyan szívesen megyünk zarándokolni az édes Jézushoz. Vasárnapról vasárnapra,akarunk neki hodolni. Tanulni tőle! Mit olvastak ki ennek a pici gyermeknél ennek a kis Jézusnak a szeméből? Örömet! Hálát! Órült az a pici Jézuska a három királynak,a pásztoroknak, és mindenkinél aki csak elébe járul. Ma is örül! Ma is örülne, hogy abban a " bezárt" oltár szekrényben,csendes "magányában" valaki rá nyitna a templom ajtaját. Ő nem úgy van bezárva mint egy fogoly...O neki lakóhelye,a föld is az ég is! De közel akar lenni hozzánk! Ennyire közel! A három király talán meg is cirogatta kis arcát, talán meg is puszilgattak..közel, nagyon közel voltak hozzá. Hát hozzánk is ennyire közel van!

  Menjünk mi is közel hozzá, egészen közel! Jutalmunk nem marad el! Részünk lesz a mennyország egy darabjába betekinteni!

  Csodálatos felismerés,ugye??

  Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
  Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
  Ezt az imát még nem imádkoztad el!

  Valami nagyon szépet ISTENÉRTTe Simon vagy, János fia,de Kéfásnak,azaz Péternek

  Reggeli ima0 imádkozás /layout/img/logo.png

  Jan
  04

  " Te Simon vagy, János fia,de Kéfásnak,azaz Péternek fognak hívni"

  Jézus, tudja kinek a fia Simon Pétert meg nem váltott, régi embernek tekintette,és így nevezi Simonnak. Elképzelem vajon milyen lehetett mikor testvére Jézushoz vitte..No lám csak ki is az, akihez viszel? Simon testvére be is akarta mutatni,de Jézus teljesen ismeri Őt. ..Simon, ismerlek. Még nem tért, meg nem váltott ember vagy,de most munkát adok neked,megtanitalak hogyan nézd magadat,ahogyan én Jézus látlak téged.Mert én azt mondom Péter leszel, kőszikla,és szolgálatod döntő fontosságú lesz művem számára.Mar nem halakat fogsz ki,hanem embereket.

  Pétert elbűvölte Jézus magatartása. Ha tudta milyen heves természetű,milyen lángoló lesz,mennyire vízen is közelben akar lenni... és mikor gyenge és el árulja..azt is látja az édes Jézus,de mégis Őt teszi meg az egyház fejéve.

  Vajon azok az élet utak, útszakaszok,amikor Jézus meghív,amikor új névvel tisztel meg,amikor bizalmat szavaz ránk... akkor mit teszünk? Ő vele nagy dolgokat vihetsz végbe! Akarjuk? Akarod ezt az érdekes izgalmas kalandot? Ő bizalmat szavaz nekünk,mi is neki?

  Uram Jézusom! Te ismersz engem, mindent bennem. Jó és rossz tulajdonságaim, és MÉGIS, ÍGY IS RÁM GONDOLTÁL? KÉPESSÉ ARRA HOGY MEG TUDOM TENNI? Drága Jézusom! Veled,de csak ha segítesz,akkor biztosan menni fog! Segíts hogy amit elvársz tőlem meg tudjam tenni!!!

  Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
  Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
  Ezt az imát még nem imádkoztad el!

  Valami nagyon szépet ISTENÉRTKeresztelő János,mint előfutára Jézusnak

  Reggeli ima0 imádkozás /layout/img/logo.png

  Jan
  02

  Keresztelő János,mint előfutára" be ajánlója" Jézus Krisztusnak.

  " Készítsétek az Úr útját, egyengessétek ösvényeit.."

  János úgy beszél, úgy él..téve szőr ruhába jár, sáska és ilyen igénytelen étkezése Felfigyelnek rá! Meg is kérdezik, Illés vagy,vagy valamelyik próféta? Netán Te vagy,akit oly rég óta várunk?

  János elmondja hogy nem Ő a Messiás! Sokkal nagyobb mint Ő. Beszél, beszél róla, és közben hitelesen éli az életét.

  Egy munkahelyre, bármilyen beosztásban akarunk lépni, életrajzot kérnek,vagy egy ember,aki hitelesen olyan információkat ad,ami alapján rá esik a választás.Leherlt, ez egy"frekvencia" is hogy miért adják pont annak. Nagyon fontos ez a be ajánló hírnöki magatartás.

  A rosszabb csak az,amikor lejárató" kampányba" kezdenek hogy miért ne legyen Ő? Ugye ez a politikában sokszor" vérre" menő lejáratása a másik félnek. Minden áron, semmitől sem riadva vissza,ragalom hadjárat a másik ellen. Van, akit úgy próbálnak lejáratni hogy még meg sem szólal,de már tudják milyen,szinte esélyt sem kap arra, hogy": talán", hátha" jobban csinálja, mint amit már megtapasztaltak.

  Hogyan beszélek? Hogyan élek? Mit mondok hogyan viselkedek az egyházban? Lehet e hinni annak,aki mondjuk előtte nem volt egy" nagy szám" de most" másképpen" beszél.

  Annak idején hallgatva Nagy József atyát, bizony azon gondolkodtam mi a titka? Úgy beszélt hogy feltettem azt a kérdést mi az Ő titka? Ahogy beszélt, újdonság volt számomra. Mi volt az Ő titka? Nem mi! Hanem Ki!!! Olyan egyedi lelkipásztori" módszerei" voltak,amit egyre többen, érdeklően hallhattuk.Pld Ahol ketten hárman összejönnek ott vágyók köztük... Miért ragyogott a Tábor hegyén Jézus arca! Nagyon hosszú ekmelkedesre késztető " anyagot" adott ezzel kapcsolatban hogy ma is meritek belőle. Aztan! Miért mondta azt az édes Jézus hogy az utolsó ítéletet senki más nem tudja, csak a Mennyei Atya! Miért? Hát Ő nem tudta- kérdezte. Hiszen Isten volt! Akkor meg miért mondta?.. Tehát ezek a gondolatok mélyen bele ivodtak az ember lelkébe. Hihető hiteles Isten ajánló szavak.

  Szavaim...amiket itt leírok, MENNYIRE hiteles? MENNYIRE érdeklődő, és egészséges kíváncsiság lebegi e körül? Mennyire tudok hiteles lenni iradaimmal, és megegyezik e az élet vitelemmel? Mert írni, beszélni lehet sok mindentől,de HITELESEN ÉLNI már sokkal nehezebb.

  Legyünk hiteles keresztények akiknek élete, mondanivalója másokat kérdésekre készteti! Akkor majd lesznek Jézusnak igazit követői!!!

  Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
  Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
  Ezt az imát még nem imádkoztad el!

  Valami nagyon szépet ISTENÉRTÚjévi örömöm....

  Reggeli ima2 imádkozás /layout/img/logo.png

  Jan
  01

  Újévi örömöm....

  Már vagy egy órája ébren vagyok. És " megérkezett" az üzenet.Ami nem más mint a mai olvasmány áldása." Áldjon meg az Úr, és oltalmazzon! Ragyogttassa rád arcát az Úr, s legyen hozzád jóságos. Fordítsa feléd arcát az Úr, és szerezzen néked békességet."

  Áldjon meg az Úr!

  El tudjuk képzelni Isten áldását, kezét, erejét ezen áldás alkalmából? Hatalmas keze, óvó, védő kéz!!! Ő nem csak rá teszi kezét,hanem erővel tölt be!!!! Erővel!!!

  Ragyogttassa rád arcát az Úr!

  Hogyan ragyog egy Isten embere?? Úgy, hogy szeretünk a közelébe lenni! Nem szeretnénk elmenni tőle! Isten ragyogását árasztja! Nem magától ragyog,hanem mint Mózes,a vele való beszélgetés által!

  Fordítsa feléd arcát az Úr!

  Még sohasem tapasztaltuk milyen amikor Isten felénk fordul? Hogy megsegített? Velem van?!

  A Szeretetláng szellemében át imadkoztuk a 2020 ás évet úgy hogy át ívelte, át nyúlt a 2021 es évre. Megköszönve mindent! De mindent! És ahogy a mai áldás ereje kísér bennünket ebben az évben is, ugyanúgy e virraszto ima ki fog tartani egész évben! Hogyan? 12 szeletre bontva! Minden hónapban ennek a bensőséges imának ereje, Istennel töltött időnek megtartó ereje át segít a nehéz napokon,mert Istennel voltunk együtt.

  Ugyanilyen erőt ad a naponkenti szentségimádás,este fél 7 után Tegnap újra!

  Ha valaki megkeresi ezeket az erő forrásokat,naponta Krisztusbol táplálkozik,annak minden nap ad erőt az édes Jézus! Még akkoris,ha körülötte tombol a járvány,a gyűlölet,a hatalmi harc, bármi, Ő Isten kezének ereje be fogja borítani!

  Ennek az aldasnak erejét kívánom mindenkinek! Tapasztalja meg, Isten szeretetének erejét, kezének gyógyító simogató jóságat!

  Boldog újévet kívánok!

  Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
  Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
  Ezt az imát még nem imádkoztad el!

  Valami nagyon szépet ISTENÉRTÉBREDJ EMBER MÉLY ÁLMODBÓL

  Reggeli ima0 imádkozás /layout/img/logo.png

  Dec
  30

  A jó Isten hosszant megfujta harsonáját! De nagyon ijesztő a hangja,mert ébresztőt fúj az emberiségnek.

  Földrengés.Koronavirlus. Eső, Tüzek.Cunami.Forgoszel. Különböző természeti katasztrófák sorozata.

  Bűn! ... Rák.Gyogyithatatlan betegségek.Abortusz.Fogamzas gátló tabletták. Együtt élés.Penzhajszolas.Gyilkossagok.Temolom gyújtogatás,és meggyalázása. Harag, gyűlölet millió változata. Választási kampány. Emberek letiprasa.....Nem sorolom,mert se vége se hossza,ami a világban uralkodik.

  Isten pedig lejiott a földre, hogy minket megmentsen.Tanitotta, és tanítja ma is az embert. Szelíd jóságos hangjával kéri" Emberek! Térjetek hozzám!" Életemet nektek szenteltem, kínok kinját szenvedtem el, és meg is haltam. Jogom van ahhoz,hogy követeljen ami az enyém.Nem cirkuszi mutatvány volt a halálom,hanem igazi véres valóság! Értetek tettem, hogy esélyt adjak arra, hogy ne a halál,az örök halál legyen a végső életetek végén. A Mindenható Isten döntése volt ez! És ez hatalmas ár volt!! Ilyen hatalmas ár,a rák is! A korona vírus is.Sokszor, velem együtt ártatlan emberek szenvediik el.

  Térjetek meg, és térjetek hozzám! Hozzám,az Istenhez, és én AKKOR megkegyelmezek.! De csak akkor! Mindenkinek saját magának kell ( nekem is) minden nap át gondolnia az életet,miben kell változnia,miben nem fogadott szót az Úristennek. Istent kérni naponta és nemcsak olykor, hogy segítsen! 10 parancsot betartva!! Megpróbálni úgy élni, hogy ne kelljen szégyelljleni (bár az ma nincs,nincs szégyenérzet!)amit teszek.

  Ébredj ember mély álmoból! Isten harsonája,nagyon fájdalmasan szól!!!!

  Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
  Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
  Ezt az imát még nem imádkoztad el!

  Küldetésünk

  Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."