Vasárnapi imaA „másik tanítvány” imája

Napi Ima23 imádkozás /layout/img/logo.png

Ápr
03
Vasárnapi ima A „másik tanítvány” imája

Uram! Reggel, amikor felkeltem, még élni sem akartam. Te voltál nekem a Messiás, aki eljössz, magadhoz ragadod az uralmat, és Izrael királyaként vezeted majd népedet dicsőségre. Beszéltél róla, hogy szenvedned kell és meg fogsz halni, de ezeket a szavakat valahogy meg sem hallottuk. Ahogy láttalak a kereszten, valami összetört bennem. Teljesen összezavarodtam. Fájt látni a halálod, hisz annyira szeretlek. Úgy éreztem, becsaptál. A világ, amelyet mutattál, egy pillanat alatt szertefoszlott.

És most mégis itt állok üres sírod előtt! Uram! Mi történik itt? Kérlek, válaszolj! Talán mégis csak igaz volt minden, amit mondtál, csak ennyire süketek és vakok voltunk? Te, akit láttalak meghalni, segíts nekem megérteni, mi történt! Nem merem elhinni, mégis szeretném remélni, hogy élsz, hisz olyan hatalmad volt, amilyet csak Isten adhatott neked. Nem tudom, mit gondoljak, az agyam már nem működik. Mester! Ha valóban élsz, kérlek, mutasd meg magad! Ne hagyj kétségek között őrlődni! Adj jelet! Adj bizonyságot élted felől! Amen.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."