Valami nagyon szépet ISTENÉRT„Valami nagyon szépet Istenért!”

Reggeli ima1 imádkozás /layout/img/logo.png

Jan
30
Valami nagyon szépet Istenért!
Amikor kéréssel fordulnak hozzám imádkozz értem!  Téged dicsőítelek Uram, mert te vagy a hatalmas és csak te tudsz segíteni használj, Uram, eszközként! Mikor méltatlan vagyok szolgálni, kicsiny, gyarló esendő voltom miatt használj, Uram, eszközként! Mikor szavaim, gondolataim, melyek tőled jönnek, erőt adnak másoknak használj, Uram, eszközként! Mikor oly sok a gonoszság és bennem is, formálj, Uram, és tégy így is eszközzé! Legyek simogató kéz, legyek kendő, mely könnyet töröl, legyek szem, mely észreveszi a fájdalmat, könnyet! Legyek érző szív, mely enyhületet ad! Legyek örömtől boldog, mikor látom a boldogságot és a szeretetet mások szemében! Életem, már tudom, hatalmas eszköz, Uram, a kezedben. Add, hogy amin most munkálkodom, az is váljék ilyen eszközként, sok ember életében te legnagyobb dicsőségedre!
Mi volt az az eszköz, amit ebben az imában kértem, és a könyvem első lapján olvasható? Amin akkor munkálkodtam? Hogy akikhez eljutott, olvassák, legyen épülésükre. Én csak egy eszköz, toll vagyok, de Isten a Szentlélek által sugározza felém, felénk titkait.
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."