Valami nagyon szépet ISTENÉRTVajon le szabad venni tekintetünket Krisztusról?

Reggeli ima2 imádkozás /layout/img/logo.png

Júl
05
Vajon le szabad venni tekintetünket Krisztusról,
és a világban uralkodó botrányokra kellene figyelnünk? Vigyázzunk! A sátán célja, ne higyj ám te annak annyira, akit Nobel díjra jelöltek! Ne higyj ám a papoknak, pápának, mire mennél vele, minek imádkozni, nem ér az semmit.
És a világ elhiszi! Istentől próbál a sátán eltántorítani. Jézus int! " Óvakodj!" Vigyázz! Légy résen, mert sátán mint üvöltő oroszlán jár körbe, kit nyelven el!
Ne vegyük leJ ézusról a tekintetünk. Péter levette és elkezdett süllyedni. Imádságban Jézushoz fordulva kérjük: Uram Jézus, légy velünk, segíts nekünk jól harcolni és hűségesen kitartani melletted!
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."