Valami nagyon szépet ISTENÉRTTüzet hoztam a földre....

Reggeli ima1 imádkozás /layout/img/logo.png

Okt
22

Ehhez a tűzhöz nem tűzoltók kellenek! Ez a háború nem ember életet követel!

Ez a tűz a Szentlélek éltető, lángoló ereje!

A háború pedig nem bombákkal,nem pusztitassal,hanem a sátánnal szembeni óriási küzdelemmel érhető el!

Lelkesiteni egymást! Mellé állni! Biztatni! Minden rendben lesz! Ne add fel! Isten veled van! Isten szeret! Jaa.. hogy nem érted miért így,kereszttel szenvedéssel mutassa ki??

És ha jól sikerül minden? Akkor bizonyítod Isten igazán szeret? De ha nem,akkor nem?!! Tűzzel tisztít is, kiégeti belőlem belőlünk a kacatokat,amiket dedelgetunk..

Tüzet jöttem bocsátani és mennyire szeretném ha lángra lobbanna??!!! Hát én is úgy szeretném a tüzet látni a hívekben,papokban,a világon!! Úgy szeretném látni a lelkes, mosolygós, bizalommal teli emberek szemeit egymás felé! Nem azt a gyanakvó,sunyi szemeket. Azt a pünkösdi tüzet amely langrol lángra száll." Vedd ezt a lángot és add tovább!" Igen! Azt a lángoló és nem szalmalángos,langyos hitet,hanem azt a pünkösdi éltető Lelket!!!

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."