Valami nagyon szépet ISTENÉRTTüntetések

Reggeli ima1 imádkozás /layout/img/logo.png

Okt
27

A gonosz "hatalma" ..Erolkodik és tombol a gonosz! Miért? Nem én mondom amit mondtak.Miert győz a gonosz? Mert a hívek gyengék!!!! Igen! Gyengék felénkek, beletörődöttek vagyunk! Azért győz a gonosz,mert teret adunk neki.Jo nekünk az Online mise, jó az templom ahogy van. Minek annyit imadkozni, rózsafüzért mondani,nem ér az semmit..... Aki pedig teszi, vagy tenné? Le kell állítani,el kell venni a kedvét,le kell törni, netán el üldözni.

Vigyázzunk! A gonosz lesben áll! Először hanyagoljuk a misét, utána már közömbös lesz. Egy Fatimai ünnep tele kellene lenni hála adással, elő állni hogy szeretném bevállalni egy tizedet titkos szándékkal az egységért,a megujulasaert, megerosodesert a hítben. Mindent közömbösen veszünk,mindenre úgy bele törődve rá bolintunk. Csodálkozunk? Minél többet többen imadkoznank a vírus megszűnéséert, annál nagyobb esély lenne a megmenekulesert. Virrasztás! A vasárnapi szentmise komoly és becsületbeli ügy kellene hogy legyen! Hogyan várjuk a " felszabadulást?" Így??? Imádkozzon más imádkozzal csak Te Margit,te úgyis rá érsz én nekem nincs erre időm....igen? ???? A kórházi ágyon majd lesz!!!!! Ott lesz min elgondolkodni!!

Ébresztőt fújtak! Mire várunk??? Kire?? Hogyan jutunk ki belőle Isten nélkül?? Hogyan??

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."