Valami nagyon szépet ISTENÉRTTíz igaz.... Teremtés 18;22

Reggeli ima1 imádkozás /layout/img/logo.png

Okt
19

"Ha tíz igazat találok,megkegyelmezek ennek a városnak"..Szodoma,Gomora.
A mai nehéz időben vajon egy falunak egy városnak egy országnak egy egyházközségnek megkegyelmezne- e? Találna e 10 igazat,hogy azt mondja az Úr,megkegyelmezek ennek a népnek mert van tíz igaz benne! Isten a bírája ennek!!! Elharitom a vírus.... Találna???
Uram Jézusom légy irgalmas! Uram légy kegyelmes! Imádkozzunk és nagyon gondolkodjunk el! Nem tudjuk ki lesz a következő " áldozat" a mi varosunkbol, faluból hozzátartozóink közül... 
Isten végtelenül irgalmas,de nagyon büntet azokért a bűnökért is, mi hanyagságunk bűneink miatt is! Ne gondoljuk azt, hogy megússzuk!

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."