Valami nagyon szépet ISTENÉRTSziklára épített ház

Reggeli ima3 imádkozás /layout/img/logo.png

Dec
02
Sziklára épített ház
Ez a ház az életem. Mik a téglák? A tettek és a szeretet! Egyik a másik nélkül nem ér semmit. De az alapja ennek a háznak az édes Jézus!
Ha nem Krisztusra építem, teszem le az alapokat, akkor az a ház összedől. Nincs megfelelő tartója.
A homokra épített ház, azért dől össze, mert túlságosan nagy hatalmat érzek magamban, mindenkit kiosztok, tele vagyok gőggel. Saul is ilyen volt, és leesett a lóról. És nem csak hogy leesett, meg is vakult. Mikor leesett és megvakult, akkor látott lelkileg mégis tisztán. Nem, tudom miért kell embereknek eszeveszetten vesztükbe rohanni? És amikor megvan a baj, akkor jönnek rá, hogy mégsem mehet minden úgy, ahogy gondolják.
Jézussal járni, rátenni az életet a sziklára, folytonos kapcsolatot jelent. Mert süvíthet a szél, jöhet az ár, bármi, nem tudja ledönteni, képtelen, mert sokkal nagyobb erő tartja fenn!
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."