Valami nagyon szépet ISTENÉRTSzeretettel indítani a napot!

Reggeli ima6 imádkozás /layout/img/logo.png

Máj
02
Szeretettel indítani a napot!
Drága édesanyám! Legyen szép napja!
Édes kicsi feleségem, olyan jó hogy vagy nekem!
Nagymamikám! De szép ősz hajad van, te vagy a világ legeslegszebb nagymamája!
Jó reggelt! Jó munkát, kedves beosztottjaim! Ügyesek legyetek, mint mindig!
Köszönöm, hogy meglátogattál és segítesz!
Köszönöm, hogy biztatsz és nem nézel le, nem nevetsz ki!
A szeretet apró, észrevétlen jelei. Nem sok! Pár mondat, ami felemel, és jobbá teszi azok napját, akiknek adom. Nem kifizetődő, nem kapok érte 10.000 Ft- ot, de mivel adok, milliót ér önzetlen szeretetem. Egy-egy jó szó. Mondhatom, írhatom, ezt gyakorlom. Szeretet-kosaramat néha nagyon ki tudom meríteni! Hogy helyébe töltenek e valamit? Barátaim, barátnőim, igen! Nagyon sok örömmel ajándékoznak meg. Köszönöm nekik!
Szeretettel töltsük meg egymás szívét, mert amit szívből kapunk, adunk az a miénk! Így kívánok minden ismerősömnek áldott szeretetből ajándékozott szép hetet, amelyet Isten bőséges kegyelme folytán, gondviseléséből , napsugara által ismét ránk áraszt!
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."