Valami nagyon szépet ISTENÉRT„Szeressétek egymást”

Reggeli ima4 imádkozás /layout/img/logo.png

Máj
15
Szeressétek egymást
Úgy, ahogy!
Úgy, ahogy Jézus ?
Úgy szeretni?
Akkor nem lenne gyűlölet. Nem lenne háború.
A szereteben élő emberben nincs gyűlölet!
Nincs bosszú, rágalom. Elfogadja a másikat hibáival együtt.
Akik nem szeretik egymást? Soha nem azt mondják, mi az én hibám. Hanem azt sorolja, milyen a másik. Egyetlen egy jó szót nem tud mondani rá, csak ontja a szájából a gyűlöletet, mert szívében harag van. És milyen pusztítást tud végbevinni.
Sze-retet?- vagy gyűl-ölet?
A szeretet erő, lendület.
A gyűlölet öl! Nem is képzeli, aki folyton gyűlölködik, mennyi mérget termel. Mérgezi magát és környezetét. Taszítja magától az embereket. Energia elszívó.
Szeressétek egymást! Mert Isten szeretetre teremtette az embert! Egyvalaki fordított hátat neki, és az a sátán. A kérdés csak annyi: Szeretek vagy gyűlölködök? Istennek fogadok szót vagy a sátánnak?
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."