Valami nagyon szépet ISTENÉRTSzent Rita

Reggeli ima1 imádkozás /layout/img/logo.png

Máj
22

A lehetetlen ügyek szentje!
De ki is volt Ő valójában? Miért tiszteljük, miért kérjük az Ő segítségét? Szerzetes akart lenni,és hozzá adták egy durva emberhez. Nagyon sokat szenvedett, tűrt mellette. De mivel Jézust szerette hozzá menekült, böjtölt, imádkozott férjéért. Nem hagyta el, hanem kiesdekelte ki imadkozta hogy a férje megtérjen. Tudott alázatosan,és nem gyagya módon tűrni. Nem volt naiv,hanem még a hallgatásában is erő volt. Igen! Lehetetlennek tűnő dolgokat esdekelt ki! Mert,mint kis Szent Teréz semmit sem tagadott meg Jézusátol. Rá nézünk! Fel nézünk rá! De vajon gondolunk e arra, kövessük példáját a türelemben,az áldozatban? Egy szentnek az élete sem volt könnyű! S mégis példaképeink. Csak,bajban megyünk hozzájuk? Vagy egy egy élet helyzetben kövessük őket?
Tűrünk egy durva férj mellett? Egy olyan ember mellett aki durva, goromba, és imával engesztelve " segítünk" rajta és rajtunk?! Ma ezt tanuljuk! Kérjük Szent Rita közbenjárását azokra a nehéz esetekre,amikor nem tudjuk a megoldást. Mikor legszívesebben elmenekülnenk, vagy úgy fel robbanunk a méregtől.Adjon türelmet ezekre az időkre az édes Jézus!
Szent Rita kérünk tégedet!

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."