Valami nagyon szépet ISTENÉRT„Sok embernek azért nagy a szája, ...”

Reggeli ima5 imádkozás /layout/img/logo.png

Ápr
26
Sok embernek azért nagy a szája, mert nem tudja feldolgozni, hogy jobb vagy nála.
Csókay főorvos Úr levelét olvasva jutott eszembe ez a mondat. Már nagyon régóta ismerem, tisztelem, előadásai által megerősítést kapok hitemben. Hallhattam kétszer Celldömölkön, a Szeretetláng fesztiválokon, többször beszéltem vele telefonon, és még kedves feleségével is.
Számomra Ő az egyik nagy példaképem! Van pár ilyen példaképem! Amikor életét, történetét, küzdelmeit hallgatom, mindig belül megerősödök. Hogy Ő ilyen bátor volt a Bangladesi ikreket vállalva! Az az erő, amely Őt mozgatja, az nem emberi erő! Bensőjéből jövő erő az, amely hegyeket tud mozgatni, amely kettévalasztja a vizet, hogy átkeljen a választott nép. Azt az erőt semmi és senki nem tudja legyőzni! Ezzel az erővel operált! Küzdött könnyezett, imádkozott, mert emberi erővel lehetetlen lett volna! Krisztus és Ön együttes munkája lévén sikerült! Mindenkibe bele lehet kötni. Életébe, tiszta szándékába, a legjobb tudásába, tisztaságába, mindenbe. De senkisem játszhat Istent!! Mert az Isten, az Isten!
De az is igaz, hogy nem különb a tanítvány a Mesterénél. Hazudozva minden rosszat fognak rátok. Jó úton haladunk drága főorvos Úr! Állhatatosan, hűen katolikus hitünkben !
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."