Valami nagyon szépet ISTENÉRTPéter, a szikla,

Reggeli ima0 imádkozás /layout/img/logo.png

Jún
29
Péter, a szikla,
mert már megerősödött. Nem inog, nem tagad, tudja, a Szentlélek tüze élő, lángoló apostolává változtatta. Átment ezen a
tűzön”! Küzdelmek közepette erősödött. Sokat szenvedett, de már nem érdekli, nem az a Péter, aki ott Jézus szenvedése éjszakáján megijedt, és letagadja Jézust. Bátran kiáll Jézus oldalán, igenis, mi láttuk, tudjuk, hogy ki Ő! És amikor kérdezi, szeretsz te engem, Péter? Háromszor is, mintha kicsit emlékeztetné rá, hogy letagadta, most valóban szeretsz? és Péter azt mondja, Jézusom, hiszen te mindent tudsz, belém látsz, és tudod, hogy igazat mondok. Ez a szikla erős, erre már lehet építeni.
Arra az atyára és hívőre lehet építeni, aki nem csak mondja, hogy szereti Jézust, hanem életével tanúságot tesz, akinek szava építőleg hat.
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."