Valami nagyon szépet ISTENÉRT Ó, boldogságos Szűzanya,valóban kard döfte át lelkedet

Reggeli ima6 imádkozás /layout/img/logo.png

Szep
15
Ó, boldogságos Szűzanya, valóban kard döfte át lelkedet, másképp nem tudta volna átjárni Fiad testét. Miután Jézusod - mindenki Jézusa, de különösen a tiéd - kilehelte lelkét, az oldalát megnyitó kegyetlen lándzsa nemcsak az ő lelkét járta át, hanem a tiédet is. A fájdalom ereje áthatotta lelkedet, úgyhogy több vagy, mint vértanú, mivel oly bensőségesen együttszenvedtél vele lélekben, hogy ez még a test szenvedését is felülmúlta.
Vagy nem volt-e több számodra, mint egy kard, a lelkedet és szellemedet átszegező szó: "Asszony,íme a te fiad?" Milyen csere! Jánost kaptad Jézus helyett, a szolgát az úr helyett, a tanítványt a mester helyett, Zebedeus fiát Isten Fia helyett, egy egyszerű embert az igaz Isten helyett.
Fájdalmas Szűzanya légy velünk!
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."