Valami nagyon szépet ISTENÉRTNepomuki Szent János áldozópap és vértanú

Reggeli ima6 imádkozás /layout/img/logo.png

Máj
16
Nepomuki Szent János áldozópap és vértanú
A Rozsnyói Egyházmegye főünnepe
Miért kellett meghalnia? Mert IV. Vencel király feleségének Ő volt a gyóntatója, és nem árulta el, mit gyónt a királynő. Így lett a gyónási titok vértanúja.
Mai Szentünk Nepumuki Szent János, a gyónás fontosságára hívja fel a figyelmet, oly módon, hogy az nagy titok! A gyónó és a feloldozó pap, kettejük titka!
Ma, amikor semmi sem számít bűnnek, igenis felhívja a figyelmünket arra, milyen komolyan vette szentünk ezt a szentséget, a gyónás szentségét. Mindenki kivétel nélkül felel tettéért. Ha nem gyónja még, akkor majd ott az Isten előtt minden bűne napfényre kerül.
Ott nem lesz sumákolás, mert magunk látjuk egész életünket, annak minden bűnét.
Még van idő? Mennyi?
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."