Valami nagyon szépet ISTENÉRTNem ugyanaz

Reggeli ima1 imádkozás /layout/img/logo.png

Jún
21
Nem ugyanaz
Locsoljuk a kertet, vagy éppen amit tudunk, de az égből jött esőnek nincs párja. Pedig az is víz. Mennyire meg tud frissüni az egész természet.
Nem ugyanaz, egy telefon a személyes találkozás helyett. Mondhatjuk így szeretem, vagy úgy.  Nagy távolságot sokan nehezen viselik, elviselik, mert anyagi oka van, de sajnos kihat az embeti kapcsolatokra.
Nem ugyanaz, részt venni egy szentmisén, és a tévéből, rádióból hallgatni. Hozzá téve, van, aki mozgásában korlatozitt, vagy nincs, aki segítsen neki. A korlátozás miatt volt megengedett, de utána? Leszoktunk a miséről? Megúsztuk a bajt, és nem kell ezért vasárnapról vasárnapra megköszönni a Jóistennek? Életben vagyunk, még élünk? A tv-t nézve, nem tudunk megáldozni, lelki áldozást tudunk csak végezni. Aki gyakori napi szentáldozó volt, milyen fájdalmas neki, hogy esetleg egy hónapban egyszer tud áldozni, amikor első pénteken meglátogatja a lelkiatyja.
Van, ami nagyon nem mindegy.
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."