Valami nagyon szépet ISTENÉRTNem hiszem, hogy itt volt és feltámadt

Reggeli ima4 imádkozás /layout/img/logo.png

Ápr
24
Nem hiszem, hogy itt volt és feltámadt -
mondja Tamás apostol - hacsak nem látom saját szemeimmel. Ahhoz, hogy higgyen, látás, érintés kell. Bizonygatják az apostolok Tamásnak, mint ahogy az asszonyok is. Nem látni és hinni! Nagyon nem könnyű! Ma sem! Mintha újra és újra ismétlődne, láttam, én hiszem, de a másik ember, akinek mondom, nem hisz, egyáltalán nem hisz. Nem is kell őket meggyőzni. Hitet senkinek nem magának kell kiizzadnia, kell olyan megtapasztalás, olyan égi jel akár, amire azt mondja, ha nem velem történik meg, nem hinném el. Lehet egy olyan megtérés, olyan mocsokból való felkelés, amit saját erejéből, saját akaratából sohasem tudna elérni. No, ez a hit! Amikor teljesen hitetlenül ott állok egy olyan dolog előtt, amit rémálmomban sem gondoltam volna. És teljesen felfordul az életem, már tudom, ki az, akinek hiszek!
De jó lenne, ha sok ilyen hitetlen Tamásból új Tamás lépne elő! A templomba járók között is, akik nem csak néznek, hanem a szívükkel látnak, és úgy hisznek.
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."