Valami nagyon szépet ISTENÉRT„Mit jelent nekem a Mária rádió?” 2.

Reggeli ima0 imádkozás /layout/img/logo.png

Máj
18
Mit jelent nekem a Mária rádió? 2.
Mit jelent nekem a Mária rádió? Tette fel a kérdést ismételten, most Stefánia Szűcs a felvidéki Mirjam Mária rádió, szintén aktív oszlopos tagja. Tudta, hogy mind a négy magyar nyelvű Mária rádió hallgatója vagyok. Van mindegyik rádióban olyan műsor, amire figyelek, vagy éppen szeretem hallgatni. Most éppen korán reggel Bábel Balázs kalocsai érsek atyát hallgattam.
Nagyon értékes előadás, és mint kiderült, még az Eucharisztikus kongresszus előtt hangzott el.
Mit jelent nekem a Mária rádió? Lelki életem gyarapodását. Egy olyan ajtót nyit ki, amelyen belépve csodálatos titkoknak leszek birtokában. Mint egy könyvtár. Ima, szentmise, hittanóra, beszélgetések, tanúságtételek, szentek élete, mese, zenés köszöntő, zenemorzsák, zsolozsma, a Vatikáni rádió hírei, temérdek lehetőség hitünk gyarapítására.
De sajnos, mint minden ez se működik csak levegőből.
Ma három napon keresztül a felvidéki és a szerbiai Mária rádió megsegítésére gyűjtenek. Kérik a segítséget. Öt kenyér, két hal volt csak annak a fiúnak, amelyet odaadott. Isten megsokszorozta, és ötezer ember jóllakott vele. Ami annak a fiúnak nem sikerült, Jézusnak sikerült! Sohasem tudhatjuk, hogy abból a kicsinek tűnő adományból, amit a mi részünkről odaadunk, Isten hogyan tesz csodát! Nem marad el a jutalom! Mint ahogy olvassuk a Szentírásban a lisztes véka nem ürül ki. Isten mindig gondoskodik! Az önzetlen adakozó nem sajnálja magát, hanem Istennek ad. Bocsánat! Ezek nem propagandai, könyörgő szavak. Inkább csak figyelem felkeltőek.
A Mária rádió lelkünk tápláléka, naponkénti lelkigyakorlat, ha lehet így írni. Egy hatalmas ajándék!
Az Apostol tv, Bonum tv, Katolikus rádió is, és minden vallási adó.
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."