Valami nagyon szépet ISTENÉRT – „Mindenekelőtt arra kérlek, végezzetek imát, könyörgést,esedezést és hálaadást minden emberért, ...

Reggeli ima1 imádkozás /layout/img/logo.png

Szep
18
Mindenekelőtt arra kérlek, végezzetek imát, könyörgést,
esedezést és hálaadást minden emberért, ...

hogy békés nyugodt életet élhessünk, szentségben és tisztességben.
Akit szeretünk, sokszor szeretnénk látni, megtapasztalni viszontszeretetét. Isten, aki a legfőbb jó, Ő pedig azt szeretné, ha minden ember békében, tisztességes becsületes életet élne, és hozzá jutna. Erre int minket a mai Szentlecke.
Mindennap olvashatjuk az Adoremusban a napi szentírási részeket, ha nem tudunk szentmisére menni, akkor is. Vagy éppen a rádión, tévén keresztül kísérjük figyelemmel ezeket a szavakat.
Isten mindennap szól hozzánk! Megérintheti szívünket egy-egy szó, egy-egy mondat, egy figyelemkeltő prédikáció.
Számomra is, aki próbálom belevinni életem napjaiba ezeket a szavakat.
Milyen az imaéletem? Hogy élem meg a nehézségeket? Békés, nyugodt az életem? Törekszem a szentségre, a szent élet felé? A környezetem mit hiányol, milyen igénye van? Van arra igénye, hogy üdvözülni akar? Hiszi ezt?
Segíts Uram, hogy hasznos eszköz lehessek a kezedben!
Áldott legyen a mi Urunk, mert meghallgatta könyörgő szavamat!
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."