Valami nagyon szépet ISTENÉRT„Minden földre elhat szózatuk.”

Reggeli ima5 imádkozás /layout/img/logo.png

Nov
30

Minden földre elhat szózatuk.

Milyen szép annak a lába, aki jó hírt hoz, aki békét hirdet.

A hit az Isten létében az egész világra eljutott. Elhatott ez a szó! Isten! Velünk az Isten! Itt járt közöttünk, és ma is az Adventi időben erre az Istenre várunk, készülünk. Ahogy a próféták előre megjövendölték, eljutott a szózatuk.

Őt nem lehet kidobni, megsemmisíteni, mert mindig lesznek emberek, akikhez szól az Isten, meghallják. Mert a hit hallásból ered". olvassuk Szent Pál rómaiakhoz írt levelében. Valaki elmondja, hittel, nem meggyőzve embereket, hanem szavahihetően.

Szép a lába? Biztos a lépte, egyenes a járása. Nem jár össze- vissza. Nem csapódik ide-oda.

Aki hisz, az az Ő megigazulására szolgál, de másokat is ösztönözhet erre. Sohasem tudhatjuk, szavunk, tettünk, milyen hatást vált ki a másik emberből. Elgondolkodtató-e, tanul-e belőle, hitelesnek tartja-e, vagy legyint egyet és azt mondja: ez is csak beszél! A hívő ember mindig lámpatartón van! Világítania kell, és jól! Mert sok szem rászegeződik. Felelős is ezért.

Uram Jézusom! Add hogy szavaim sok emberhez úgy jussanak el, hogy megérezzék, ráérezzenek, nem teszek mást, mint hogy a te akaratodat megtegyem. Íme jövök Istenem, hogy akaratodat megtegyem! Ha méltónak tartasz rá! Legyen dicsőség Istennek mindörökké! Ámen!

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."