Valami nagyon szépet ISTENÉRTMiatyánk

Reggeli ima16 imádkozás /layout/img/logo.png

Jún
17

Legrégebbi ima,melyre maga az Úr Jézus tanitotta meg az apostolokat.

Miatyánk,aki a mennyekben vagy.

Jézus tanitotta az őt hallgatókat hogy Ő a mennyből jött, onnét,ahol dicsőségben örökkön örökké van az Ő mennyei Atyja.

Szenteltessék meg a te neved. Mert Szent az Ő neve, legyen mindörökké megszentelve. Szenteltessék meg általam is,aki ezzel dicsőíti Őt!

Jöjjön el a te országod. Igen,az a dicső,az boldog örökkévalóság.Az a végét nem érő örök boldogság.

Legyen meg a te akaratod, amint a mennyben úgy a földön is.

Isten akaratát keresve, kérve, megtalálni,tenni az Ő terve szerint. Úgy a földön,mint a mennyben. Össze hangolva! Megtalálni, mint Teréz anya,mint Szent pápánk II. János Pál pápa. Kérni erre az Úr segítségét.

Mindennapi kenyerüket add meg nekünk ma.

Azt a kenyeret,amivel testünket tapláljuk, és a lelki kenyeret,amivel lelkünk szomját csillapithatjuk. Nagyon sokszor éhes az ember, erőt adjon a lelki támaszra, hogy valaki megvigasztalja, tanítsa,lelkesitse.

És bocsásd meg vétkeinket, miképpen mi is megbocsátani az ellenünk vetkezoknek.

Nem elég kérni hogy a jó Isten bocsásson meg nekünk! Nekünk is meg kell tudni bocsátani! Nem lehet így imádkozni a Miatyankot hogy egy csomó emberrel haragba vagyok! Semmit sem ér akkor ez az ima!!

Ne végy minket kísértésbe,de szabadits meg a gonosztol.

Kísértés. Minden nap kérni kell hogy a bűnt,a kísértést felismerjük. De sokszor egyáltalán nem gondolunk rá. A kísértés az ördög csapdája. Olyan divatos" ruhában" mutatja meg a bűnt, hogy nem is képzeljük mi lesz ennek a vége,ha nem vagyunk éberek. De éberségunk ellenére is bele sétálunk ebbe a csapdába. De szabadits meg a gonosztol. Igen, folyton kell kérni Jézust hogy segítsen meg minket.

Remélem minden ismerősöm kívülről tudja a Miatyankot. Sokszor mondjuk el, és kérjük az Úristent naponta szándékainkra!

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."