Valami nagyon szépet ISTENÉRT „Mi nem hallgathatunk arról,amit láttunk és hallottunk.”

Reggeli ima3 imádkozás /layout/img/logo.png

Ápr
23
Mi nem hallgathatunk arról, amit láttunk és hallottunk.
Mai szentlecke.
Nehezen hihető az ember számára, hogy aki meghalt, de mégis él. Olyan csodálatosan elmélkedett ma Tibor atya az erdélyi Mária rádióban erről. Még az apostolok sem hittek először. Ők is hitetlenkedtek. Kételkedtek.
Nekünk könnyű hinni, mert le van írva a Szentírásban? Könnyű hirdetni, beszélni róla? Óóo! Te csak beszélj! - mondják. A másvilágról még senki sem jött vissza. Nem igaz! Mert Jézus visszajött. De tényleg feltámadt? Honnét tudod?
Milyen nehéz kiállni és tanúságot tenni Jézus feltámadásáról. A Szentírásban le van írva! Minden le van írva! A teremtés, hogy nem a majomtól származunk. Próféták sorát hivta meg Isten. Megszületett a Megváltó! Tőle tudjuk, hogy van egy égi hazánk! Ki volna olyan zseni, aki mindezt kítalálta volna? Van örök élet és van feltámadás! Hogy üres a sír, és mi is feltámadunk!
Mi nem hallgathatunk arról, amit láttunk és hallottunk. Hitelesen!
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."