Valami nagyon szépet ISTENÉRT „Meghivtál hogy a vízre lépjek.Nélküled elsüllyedek.”

Reggeli ima6 imádkozás /layout/img/logo.png

Szep
11
Meghivtál hogy a vízre lépjek. Nélküled elsüllyedek.
Puskás stadion. Óriási embertömeg.
Majd jön valami, VALAKI Akit sokan most láthattak először. Nem tudom. De az arcuk, a tekintetük, a térdeplésük valami titkot hordozott. És hallják az énekeket. Milyen vízre kell lépni? Hova hív? Miért süllyedek el? Lélek,  add hogy Benned teljesen megbizzak Ki az a Lélek? Miért döbbenetes ez az ének? Hova kell mennem? Miért talált szíven ez az ének? És mi az a ragyogó fényesség ott az asztalon? Miért rajzolt keresztet? Ki van ott?
Nem tudom, még sohasem éltem át. Valaki olyan szépen átölelt. Éreztem, Valaki mégis itt van.
Ezek a gondolatok egy képzeletbeli fiatal gondolatai is lehetnek, aki talán életében most volt először ilyen rendkívüli eseményen.
Jézus előtt e fiatalok közé. Szeretetből! Ott volt azon az asztalon”, azaz az oltáron. És az a fényesség ott, maga Jézus volt. Palánk püspök atya az Oltáriszentségben jelenlévő Jézussal megáldotta ezeket a fiatalokat. Úgyhogy Jézus szeretetével a szívükben mentek el onnét. Mert Jézus ÚGY szerette a világot! Így, igen így!
Minden fiatalnak, aki ott volt, szívből kívánom hogy érezze meg, mennyire szereti Őt a jó Isten!
És gyakran menjen hozzá, és kérje segítségét és áldását életére. Vele nem fog elsüllyedni!
 
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."