Valami nagyon szépet ISTENÉRT „Meddig kell még, Uram, segítségért folyamodnomanélkül, hogy meghallgatnál?”

Reggeli ima4 imádkozás /layout/img/logo.png

Okt
02
Meddig kell még, Uram, segítségért folyamodnom anélkül, hogy meghallgatnál?
Habakukk próféta könyvéből vett szentírasi részlet.
Meddig kell kopogtatni a Jóisten ajtaján, amíg meghallgat? Érdemes imádkozni?
Nemrég az imádsággal való buzdításomra: imádkozzuk a rózsafüzért! az egyik templomba járó asszony azt mondta: mennyit imádkoznak a háború végéért, és mégsem ér véget, nem ér az imádság semmit. Megdöbbentem! Ha nem ér semmit, akkor mi az oka, hogy jön a misére? Csak szokásból? Ha nem hiszünk Istenben, akkor miben? Jaj, mert hinni kell valamiben! Valamiben? Hiszek a horoszkópban? Hiszek a kutyámnak? Vagy valami energia akármiben?
Az igaz élő Istenben hinni nem szokás kérdése, nem is kérdés, hiszen már annyiszor éreztem Isten segítségét. Sokszor eszembe jut Terus néni, Karcsi bácsi felesége, aki azt mondta: mindig megsegített a Jóisten, ahányszor csak kértem! Tanúságot tenni arról, hogy Isten mindig megsegített! Hűségesen kitartani melletted! Ma is, ebben a nehéz, vésztehes időben meg pláne! Mibe kapaszkodik bele az, aki nem hisz? Mibe?
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."