Valami nagyon szépet ISTENÉRTMai olvasmányban

Reggeli ima5 imádkozás /layout/img/logo.png

Máj
01
Mai olvasmányban
Szigorúan megparancsoltuk nektek, hogy ne tanítsatok az Ő ( Jézus) nevében.
A főpapokat nagyon zavarta az apostolok jelenléte, de még jobban, hogy Jézus feltámadásáról beszélnek. Milyen zavaró is, ha Jézus vagy olyan dolog van előhozva, ami a többségnek nem tetszik. Istennek odaszánt idő, a misén kívül, valami plusz, ami nem megszokott. Az Oltáriszentség imádása.Gyónás, Szentáldozás, hitélet gyakorlása, lelkigyakorlat, mintha nem is magyarul mondanám. Felszínes, keresztény élet, amely nem tud példát mutatni.
Inkább kell engedelmeskedni Istennek.
Csakis Istennek! Ebben benne van minden! Távol tartani magunkat az Istennek nem tetsző dolgoktól, és csakis Istennek engedelmeskedni!
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."