Valami nagyon szépet ISTENÉRTMagyarország mindig talpraáll!

Reggeli ima8 imádkozás /layout/img/logo.png

Jún
17
Magyarország mindig talpraáll! /Ezt én mondom/
Magyarország nem volt, hanem lesz!
Magyarország nem pusztul, hanem tisztul!
Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni.”
Miért írom mindezeket? Hát, a Magyarország-Angila 4:0 győzelme folytán is.
Nézzük csak végig ezt a kis országunkat. Török, tatár, oroszok 40 évig, jobbról balról háborúk dúltak, dúlnak. Mi a magyarok fegyvere? Micsoda? Kicsoda? Ki áll ott melletük? Miért böki a szemüket sokaknak ez az ország? Kicsi, mint Dávid, de ereje még mindig a jó Istenben és a Szűzanyában van! Ha jó a csapatvezető, és jól irányít, sikerre viszi a csapatát. És ez mindenre érvényes, legyen az vezető, polgármester, ügyvezető igazgató, bármilyen vezető beosztásban is van, ha azon dolgozik, hogy csapata, nemzete sikereket érjen el, akkor a megfelelő embert kell kijelölni. Lám, lám ugye hogy lehetséges? Egy Góliáttal szemben is lehet győzni.
Nagyon sok tehetséges, tettre kész ember volt és van ebben a kis országban. A falusi ember letette a munkát, és ment a kertbe kapálni, termelte az uborkát, disznókat tartott, csirkéket, nyulakat, kacsákat, marhákat nevelt, nem volt lusta, és sokszor hallottam azt, hogy nem sok haszon van ám rajta, de mégis tette. Sokszor lenézik a falusi buta embereket, de egy kiscsibét sem tudnának a városi emberek felnevelni, mert azt sem tudják, hogyan kell, csak a készt látják. TISZTELET A KIVÉTELNEK, azt hozzá kell nagy hangsúllyal tenni. Megfigyelték az időjárást, és apáról fiúra adták tovább. Akkor még hol volt az időjárás előrejelzés. Ha ó szél fúj..ha Gelegenyés felöl jön... - tudták, mikor lesz szél, a sötét felhő mit hoz.
És nem beszélve a sok tehetséges emberről, Nobel díjasainkról.
Mennyi mindent feltaláltak. És ma is vannak őstehetségek, ahogy szoktuk mondani. Ismeretségi körömben is mennyi gazdag, okos embert ismerek, és csak nézek, amikor beszélnek arról, ami az agyukból kipattan. No és a Bangladesi ikrek, Csókai főorvos és magyar csapata, Fodor Réka doktornő, és az Afréka alapítvány, hogy a mostani dolgokról beszéljek. Viszik Magyarország jó hírét.
S nem azt mondják, hogy Mária levette az országról a kezét, hanem azt kell hogy mondjuk, és bizonyossággal, hogy a drága Szűzanya soha, de soha nem hagy magunkra. Csak épüljön fel az Anna réti Kápolna, úgy ahogy a Szűzanya kérte, ha úgy kérte, akkor úgy. Amikor Salamon király felépítette a templomot, az Úr mondta meg, hogyan, próbálta volna csonkítani! Istennek mindig a legszebb és a legjobb adatik! Most ezt is vegyük figyelembe. Ne azt gondoljuk, hogy egy nővér szeszélye ez.
Nekünk lesz jobb, meg egyébként is a Jóisten mindig végbe viszi azt amit Ő akar!
Isten áldd meg a magyart!!
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."