Valami nagyon szépet ISTENÉRTLelki erőmű... Forráspont.

Reggeli ima4 imádkozás /layout/img/logo.png

Szep
16
Lelki erőmű... Forráspont.
Hol érzi magát az ember úgy, hogy olyan jó ott lenni, hogy nem kívánkozik el? Hogy még csak 10 percig maradjak? Mint egy fiú, aki nagyon szereti azt a leányt, és azt mondja: még egy picit maradj! Mitől van ez a szeretetéhség bennünk? Mitől öröm ez a találkozás?
Az Eucharisztikus Kongresszus a Szentatya látogatásátol volt szép? Vagy a gyertyás körmenettől, a sok ember zarándoklatától? 
Bizonyára ettől is.
A valódi ok mégsem ez! A valódi öröm a szív mélyén lakozik! A szívünk vágyik a szépre, a jóra, arra, hogy szeressen és szeretve legyen.
Jézus ezt a vágyat tölti be minden egyes találkozáskor. Vágyunk rá! Arra, amit csak Ő tud betölteni! Békét, nyugalmat, szeretetet áraszt!
Akik nyitott szívvel vettek részt az Eucharisztikus Kongresszus eseményein, a szentmiséken, tanúságtételeken, azok ezen vágyukat próbálták betölteni. Akik pedig szemlélői voltak ennek, azok valami újat fedeztek fel. Talán nem is tudták, hogy létezik ilyen öröm vagy megtapasztalás, csak azt érezhették, hogy jó ott lenni.
Milyen jó is Jézus közelében lenni és maradni! Maradj velünk Uram!
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."