Valami nagyon szépet ISTENÉRT „Lelkem szomjazik az Isten után,az élő Isten után.”

Reggeli ima8 imádkozás /layout/img/logo.png

Ápr
22
Lelkem szomjazik az Isten után, az élő Isten után.
Aki egyszer ivott belőle, megízlelte, milyen Isten szeretete, az folyton szomjas.
A Szamariai asszony nem ismerte Jézust, de valahogy mégis úgy rendelte az isteni gondviselés, hogy találkozott Jézussal. Add nekem ezt a vizet! mondja.
Ezt az élő vizet, Isten szeretetének vizét mindenki keresi. Nem tudja, mi az, de vágyik utána.
Magát Jézust keresi, akarva nem akarva.
Keresi azt az ajtót is, amiről a mai evangéliumban olvasunk. Jézus az ajtó, melyen keresztül üdvösségre jutunk. Jézus beszélt az örök életről, az Ő szenvedése, halála, feltámadása által, azon az ajtón juthatunk el az üdvösségre. Ha már Jézust megtaláltuk, Vele járva, tanulva válunk Jézus tanítványaivá.
Szomjas a világ! Keresi a megoldást folyton. Pedig naponta szól hozzánk Isten a próféták által, papjaink által, lelki testvéreink által.
Keresik az ajtót. Keresik az utat. Szomjas a világ! Isten pedig sohasem tolakodik! Csendben szól! Finoman jelentkezik, sohasem erőszakos módon. Vajon e világ mikor figyel fel erre? Csak a kórházi ágyon hallja meg? Egy tragédia után tud perelni Istennel?
Nemrég a lelki vezetőm mondta. Lehet Jézusnak mondani, emlékeztetni arra, mit is mondott. Te mondtad Uram: Kérjetek és kaptok". Most akkor kérlek, segíts! Te mondtad...
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."