Valami nagyon szépet ISTENÉRT „Legyetek tehát éberek,és véssétek jól emlékezetetekbe, ... ”

Reggeli ima4 imádkozás /layout/img/logo.png

Máj
24
Legyetek tehát éberek, és véssétek jól emlékezetetekbe, 
hogy három éven át éjjel-nappal szünet nélkül, könnyek között figyelmeztettelek mindnyájatokat! Most pedig Istennek és az ő kegyelme igéjének ajánllak titeket.” - írja Szent Pál.
Az evangéliumban pedig Jézus főpapi imájából olvashatunk részletet: Szent Atyám, tartsd meg a te nevedben azokat, akiket nekem adtál, hogy egyek legyenek, mint mi."
Micsoda féltő szeretet mindkét szentírási rész! Szeretetből feltörő fohász! Intés, mire figyeljünk. Szerethetünk úgy valakit, hogy nem intjük a jóra? Felismerjük benne a szeretetet? Ennyire féltő szeretettel szeret az Isten? Milyen jó nekünk egy ilyen Isten oltalmába tenni a mai napunkat is! A legjobb helyre, kézbe!
Köszönöm Istenem! Áldásodat kérjük ma is! Köszönöm szavaidat, hogy ma is szólsz és szeretsz minket!
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."