Valami nagyon szépet ISTENÉRTKözi

Reggeli ima1 imádkozás /layout/img/logo.png

Jún
19
Közi
Közösség, amelyben házasságok köttettek.
A tegnapi jubiláló házaspárok ünnepségének fényképeit nézegetve jutott eszembe egy mondtat Ezek a fiatalok sohasem kerültek volna össze, és nem házasodtak volna meg, ha nincs a Közi!
Minden hétvégén összejöttek és lelkileg töltekeztek ezek a fiatalok. Nyáron pedig lelkigyakorlaton vettek részt, Rosatinban és Garanasban. Boldogan mondták nekem: Margit! Csodálatos volt! " És beszéltek róla. Öröm csillogott a szemükben, és látszott, hogy valami megváltozott. Láttam őket az öröm pillanataiban, és könnyel a szemükben. Láttam őket felnőtté válni és a boldogság pillanataiban is, amikor részese voltam, amikor kimondták az igent egymásnak. Millió emlék, és millió együtt töltött pillanat. A Kiscelli Szűzanya nagyon összegyűjtött minket. És úgy gondolom, örökre. A szívembe örökre bevésődtek ezek az emlékek. Nem tudok tőlük szabadulni? Nem is akarok! Azok az emberek, akikkel együtt építettük Isten országát, sokkal többet adtak nekem, mint azt valaha megérdemeltem volna. Kis imacsoportunk fő feladata az a háttérima, amellyel támogatni szeretnénk őket a háttérből, Isten áldását kérve az atyákra és minden hívőre. Családokra, betegekre. A Kiscelli Szűzanya takarja be őketpalástjával, távolítsa ela betegségeket.
Isten éltessen minden ünnepeltet!❤
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."