Valami nagyon szépet ISTENÉRTKismáriacell az én Medjugorjém!

Reggeli ima4 imádkozás /layout/img/logo.png

Márc
29
Kismáriacell az én Medjugorjém!
Hazajöttem. Itthon vagyok.
Hálát adok, mint mindig, valahányszor csak belépek csodás szentélyedbe. Medjugorje vagy Mariacell? A Szűzanya egy! Boldog vagyok és átölellek, mint amikor valaki rég látott szerettét megöleli. Érzem a zarándokok sokaságának a falakba beleivódott hálaimáját. A csodát, amit átéltek. Tekinteted örömet sugároz, Kiscelli édesanyám. Hálát adok, hogy újra itt lehetek.
Nyilik az ajtó, és egy kedvesnővér jön be, egy csoport fiatallal. Letèrdel, és csedben imádkoznak. Örülök, hogy ők is meglátogattak. Majd hangosan is hálát mondanak, és kérik a további imát. Most segíts meg, Mária... Majd mielőtt elmennek... "Csak egy szót hadd mondjak - szóltam. Ki járt már Medjugorjében - kérdezem. Egy fiú jelentkezett. Akik Medjugorjében járnak, áldást adhatnak azoknak, akikkel csak találkoznak. De nincs csak Medjugorjei Szűzanya vagy éppen Kiscelli, EGY SZŰZANYA VAN!!! Ezért most a Szűzanya Kiscelli szentélyéből fogadjátok az Ő különleges anyai áldását életetekre, családjaitok életére és tanulmányaitokra! Láttam rajtuk a Hálát és nagyon köszönték. Nagyon Boldog voltam, hogy itt voltak, és a Kiscelli Szűzanya is, tudom.
BÁRCSAK TUDATÁBAN LENNE MINDEN CELLDÖMÖLKI, MILYEN KINCS LAKOZIK OTT ABBAN A KEGYTEMPLOMBAN.
EGY MEDJUGORJEI ZARÁNDOK AZZAL MUTATJA MEG A SZŰZANYA IRÁNTI SZERETETÉT, HOGY NEM HAGYJA OTT MEDJUGORJÉBEN, HANEM FOLYTATJA BENSŐSÉGES KAPCSOLATÁT A KISCELLI SZŰZANYÁVAL. AKKOR teljes a zarándoklat!!!! Megyek rózsafüzérre! Megyek misére, mert nem szakadhat meg ez a zarándoklat itt sem! Isten számít rám!! Mit kaptam, és mit adok? Akkor nem fog a kegyelem elszállni, mert ápolom!.
Velem voltál jó Szűzanyám! Igen, mindig velem vagy, Kiscelli édes szépséges Szűzanyám!
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."