Valami nagyon szépet ISTENÉRTKiscell drága éke!

Reggeli ima1 imádkozás /layout/img/logo.png

Nov
21

Te édesanyánk Mária, kiválasztottad ezt a várost, és itt vagy már évtizedek óta.

Őrzöd-e város egét. Az egész Kemenesaljat. Felbecsülni sem tudjuk milyen kincset kapott e város és a benne élők.Nem tudjuk felfogni.

Csodák sokaságát mutattad ki azok iránt akik betegségük idején hozzád futottak segítséget kérve. Megszamlalhatatlan ima meghallgatás történt, gyógyulások után hála táblák jelzik hathatós közbenjárásodat. De mennyi lelki gyógyulás történt? Azt csak Te és Szent Fiad tudják. Messze vidékről gyalogosan jöttek Máriát dicsérni. Virrasztottak halalkodtak sok sok köszönetet mondtak neked.Nem számított azon a Mária évben Mindszenty bíboros úr itt letekor sem semmi akadály.Ki lovas szekér szalma közé bújva,ki minden hatósági terrort kijátszva MENNI AKART HOZZÁD!

KISCELL ÉKES CSILLAGA! HOZZÁD FUTOK LELKEM TISZTA VÁGYÓDÁSAVAL.LETERDELEK, ÚGY MINT MINDIG IS TETTEM.LETERDELEK ISTENI SZENT FIAD ELÉ E VÁROSÉRT! VIGYÁZZ AZ ITT ÉLŐKRE, GYÓGYÍTSD MEG A BETEGEKET, VIGYÁZZ AZ ORVOSOKRA ÉS ÁPOLÓKRA!

KISCELL ÉKES CSILLAGA! Magyarország királynője,mi édes reménységunk! Segítsd meg nemzeted! Segítsd meg minden magyart! Segíts a világ nagy baján!

Minden reményünk csak Te vagy! Ámen.

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."