Valami nagyon szépet ISTENÉRTKérjetek és kaptok, zörgessetek és ajtót nyitnak

Reggeli ima1 imádkozás /layout/img/logo.png

Nov
25

"Kérjetek és kaptok, zörgessetek és ajtót nyitnak nektek."

Imádkozó testvérem! Tarsunk ki az imában! Tartsunk ki Isten mellett!! Mindig nagy szükség van,az imádkozó lelkekre, és ma különösen! Nincs olyan ember, akinek nem lenne szüksége az égi segítségre! Nagyon sokan kérik az imainkat.De Isten az,aki eldönti mikor enged bebocsátást kérésünket meghallgatva.

Minden érdemünk nélkül. Nem én vagyok akinek imáját meghallja és teljesíti a jó Isten!! " Azért téged kérlek,mert téged meghallgat az Isten!" Nem igaz!!! MINDEN IMÁT.MEGHALL! Ó NE HALLANA? Miért fohaszkodunk segítségért Szent Antalhoz,Szent Ritahoz, Kis Szent Terézhez? Ők is küzdök voltak, ők is megjárták a maguk nehéz keresztútjat,de mindig figyeltek Istenre, és mindig alázattal elfogadták a nehézséget és keresztet.Ugyan olyan hús vér emberek voltak mint mi! Megcsodáljuk őket,de abban már kevésbé követjük őket, ahogy ők éltek engeszteltek bojtoltek. Pedig,ezzel együtt váltak szentté.

Ma is velünk az Isten! Ma is számít ránk az Isten! És egymásra is számítunk! Ugye?

Legyen szép napotok és érezzétek meg Isten gondviselő jóságat mindenben!

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."