Valami nagyon szépet ISTENÉRTKemény beszéd!

Reggeli ima0 imádkozás /layout/img/logo.png

Dec
04
Kemény beszéd!
Ha a mai evangéliumot végigolvassuk, egy ember, jelen esetben Keresztelő János szigorú kemény szavait hallhatjuk. Egyáltalán nem kíméli a hallgatóságot. Megmondja, hol a baj gyökere. Pusztában kiáltó szónak nevezi magát. Aki arra sem méltó, hogy Jézushoz lehajoljon és saruszíjāt megoldja. Böjtölt! Vezekelt, hogy hivatására méltóképpen felkészülhessen. Előhirnök volt, aki Jézus útját készítette elő. Ő nem a Messiás volt, mint ahogy sokan annak gondolták, de szavai hiteles képet adtak arról, hogy Ő ezt halálosan veszi! Senki sem tudja ettől eltántoritani! Hiteles Jézus követő!
Tudunk- e ma ilyen hírvivők lenni? Tudunk-e hiteles tanúságot tenni arról, Akit most várunk, Akinek érkezésére várunk? Mit teszünk vagy miben gátoljuk Őt? Amilyen utat készítünk Jézusnak, olyan lesz a karácsonyunk is. Várjuk Őt, és hittel mondjuk: készítem szívem a kis Jézus fogadására, hittel, imával, gyónással, szentáldozással, szentmisével, jótettel és a kis Jézus örömet fog adni! Nem hiszem? Higgyem! Nincs más, nincs jobb megoldás rá!
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."