Valami nagyon szépet ISTENÉRTKegyelmi hatás

Reggeli ima3 imádkozás /layout/img/logo.png

Márc
27
Kegyelmi hatás
25-én szombaton Szeretetláng Országos Találkozó volt Rákosszentmihályon, Budapesten.
Egésznapos program, 9-17 óráig imádsággal, szentmisével, Szentségimádással, tanúságtétellel egybekötve. EGÉSZ NAP A TEMPLOMBAN VOLTUNK!!!!!!!!!
MINDIG KIBÍRTUK, AZÉRT MENTÜNK EL!! EGYÁLTALÁN NEM VOLT UNALMAS!!! Nagybetűvel írva mindazoknak, akiknek hosszú a vasárnapi mise - zárójelbe téve!!!
10 órakor Csókay András agysebész főorvos Úr tanúságtételét hallhattuk. Beszélt, mint már többször is a megtéréséről, arról, hogy Isten mit is tett vele akkor, amikor az élete romokban hevert, és hogyan változtatta meg, és formálja napról napra az életét. Miért lett számára fontos az a Jézus ima, hogy Jézus, Dávid Fia! Könyörülj rajtam, bűnösön! És miért imádkozza napjában sokszor a Szeretetláng rózsafüzért és az imáját: „Szűzanyánk, ments meg minket Szeplőtelen Szíved Szeretetlángja által! Mert érzi ennek kegyelmi hatását! Két hónapja a felesége hogyan menekült meg a halálos hátsó fali szívinfarktustól. Akkor, amikor imában kérte a Szűzanyát: „Szűzanyánk ments meg minket Szeplőtelen Szíved Szeretetlángja által! Sokszor megtapasztalja ennek az imának az erejét. Orvosi tudása mellett nagyonis belekapaszkodik ezekbe az imákba, és Isten hatalmas erejét hirdeti. A Bangladesi ikrek emberi erőt meghaladó műtéte során hogyan segített az ott imádkozó emberek sokasága és a Magyarországi imádkozó háttér. Hihetetlennek tűnt, és mégis sikerült! Fájóan beszélt az ellene irányuló rágalom-hadjáratrõl, a sok vádról, amit kapott. (Ha jól teszel valamit, ott a gonosz és az emberi irigység - hogyan sikerülhetett neki?)
Mit tanultam? Az ima fontosságát! Az Istenben megkapaszkodó ember hűségét! Biztatásait.
KÖSZÖNÖM Főorvos Úr!!! ????????????????????????????????
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."