Valami nagyon szépet ISTENÉRTKegyelmi hatás

Reggeli ima4 imádkozás /layout/img/logo.png

Máj
08
Kegyelmi hatás
Milyen az a kegyelmi hatás? Miért is járunk templomba?. Megszokásból? Mert hát vasárnap van, és hát megszoktam, hogy elmegyek? Milyen indíték vezérel? Vágyakozás az élő Istennel való találkozásra? Valóban élő a Krisztussal való kapcsolatom, és erő árad belőle?
A kegyelmi hatás, amit most kiemeltem, az nem külső látszat! Nem külső jele van egy szentmisében való részvételnek! Sem bármilyen zarándoklatnak, találkozónak! A kegyelm hatás a lelkünk mélyén zajlik. Észrevétlenül, de mégis óriási hatással jár. Legalábbis bennem. Ezt érzem minden szentmisén, minden zarandoklaton, találkozón. Jézus a középpont! Ő az, aki ad! Igen! Ez az Ő ajándéka az én számomra! Bőséges ez a kegyelmi hatás? Ha szívemmel lelkemmel ott vagyok, akkor igen! Semmi ne zavarjon! Krisztus nekem elég! Ezt élem meg újra és újra azon a lelki boldog napon, amelyet soha semmilyen más boldogság nem ad meg!
Igen! Áraszd Szeretetlángod kegyelmi hatását az egész emberiségre most és halálunk óráján! Amen ????
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."