Valami nagyon szépet ISTENÉRT „Kegyelmet kap az, aki kér.”

Reggeli ima6 imádkozás /layout/img/logo.png

Szep
13
Kegyelmet kap az, aki kér.
A záró szentmise kapcsán irt gondolataim.
Jézus ugyanaz tegnap, ma és mindörökké!
Minden szentmise egy hatalmas találkozás, ünnep Jézussal. Isten szállt le az oltárra."
Nem egy virágvasárnapi hozsanna!
Gyertyás körmenet, záró szentmise a Hungexpon, Széll Kálmán téren tartott tanúságtételek, nem egy ilyen napon érvényesek csak ! Életünk folytonos tanuságtétel, találkozások sorozata Jézussal és egymással. Nincs megállás! Nincs szünet. Nincs pont, vége. Ott voltam elsőáldozó, voltam az Eucharisztikus Kongresszuson, még dicsekszem is vele, de hogy minden „” vasárnap ott legyek a szentmisén? Felelősséggel legyek ott, és megtiszteltetésnek vegyem ezt a különleges alkalmat.
Az Eucharisztikus Kongresszus nagyon különleges kegyelmi idő! (Én biztos nem érek meg még egyet.) Magyarország különleges kegyelemben részesült másodszor is.Olyan kalitka? Ne feledjük! Magyarország a Szűzanyánk tulajdona! Övéi vagyunk! El tudjuk képzelni mennyien voltunk tegnap? Nem! Mert az ég és a föld, az összes magyar szentek, boldogok, a mennybe jutott szeretteink is együtt ünnepeltek velünk. Prefáció! Az angyalokkal és szentekkel együtt zengjuk. És ez minden szentmisében így van. Az angyalok és szentek még mihelyettünk is imádják a legméltóságosabb Oltáriszentséget!
Ettől ünnep az ünnep! Hogy Jézus elküldte szolgáit hogy hívjátok az embereket, mert kész a mennyegző. Halljuk még a harang hívó szavát, mert Jézus mindig vár minket!
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."