Valami nagyon szépet ISTENÉRTKarjának oltalma alatt kivezette őket onnan

Reggeli ima4 imádkozás /layout/img/logo.png

Máj
12
Karjának oltalma alatt kivezette őket onnan,
és és negyven esztendeig gondjukat viselte a pusztában
A mi jóságos gondviselő Istenünk! Gondoljuk, hogy van olyan perc, melyben Isten nem viselné gondunkat? Hogy elhagyott minket? Elveszitettük az Ő oltalmazó karját?
Nem azért teremtett minket! Nem azért lépett szövetségre a választott néppel! Nem azért alkotott minket! Hanem vele szövetségben, együtt munkálkodva tegyük azt, amire meghívottak vagyunk. A tanár a katedrán, a pap a szolgálatban, a gazda a földön.Gazdagítva a közösségeket a maguk képességével. Ehhez Isten jelen akar lenni gondviselő jóságával. Örömmel látja a mi terveinket, törekvéseinket sikereinket, bukácsolásunkat. És soha ne feledjük, hogy Ő mindenben ott van, mindenhol részt akar venni, tárgyaláson, orvosnál, egy gyermek születésénél.
Karja oltalmaz! Szíve ott dobog és drukkol nekünk!
Kedves vizsgázók! Ott van annál a kibogozhatatlan tételnél, higgyétek és kérjetek: Jézusom, Szentlelked által add meg a megfelelő szót, gondolatot. Volt már olyan, hogy teljesen reménytelen volt, hogy sikerülni fog? És mégis sikerült? Mázlim volt? Szerencsém volt? Isten volt!! Adjatok hálát érte! Ott volt, van és lesz mindig!!
Karjának oltalma, gondviselő szeretete velünk van, mert Ő a mi szerető Istenünk!
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."