Valami nagyon szépet ISTENÉRT„Jöjjetek hozzám mindnyájan, ...”

Reggeli ima3 imádkozás /layout/img/logo.png

Ápr
29
Jöjjetek hozzám mindnyájan, akik fáradtak vagytok, és terhek alatt görnyedtek, én felüdítlek titeket!
Ez nagyonis így van! Egy Szentségimádás gyümölcse, ha egy órát ott imádkozom a templomban, nem látható a gyümölcse, de nagyon érezhető hatása van. Több éjjel-nappali Szentségimádási kápolna, templom működik már az országban. Magam is buzgó lélekkel vagyok jelen. Már odáig jutottam, hogy túllépem az egy órát, már nem elég. Jó az édes Jézussal együtt lenni! Jó a templomban imában odatenni a gondot, a fájdalmat az Úr Jézus elé. Olyan könnyű lesz a lelkem.
Ma nem nagyon szeretünk csendben lenni. Pedig el kellene csendesedni.
Az ima a templomba járó hívek lélegzetvétele! Elcsendesedés mise előtt! Készület, a vendéglátó méltó fogadására a szentáldozásban.
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."