Valami nagyon szépet ISTENÉRT Jöjj Szentlélek! Jöjj és újítsd meg a föld színét!Gyújtsd lángra az alvó lelkeket!

Reggeli ima1 imádkozás /layout/img/logo.png

Máj
28
????Jöjj Szentlélek! Jöjj és újítsd meg a föld színét! Gyújtsd lángra az alvó lelkeket!????
???? Jöjj Szentlélek hét ajándék Lelke! Az öröm, az örök változás, megújulás Lelke! RagyogD be lelkünk sötét, reménytelen állapotát. ????.
Erő Szentlelke, friss szellő formájában hozz új tavaszt nekünk. ????
????Jöjj Szentlélek, a bölcsesség Lelke, adj bölcs gondolatokat, tiszta, őszinte, belőled áradó erősítő, bátorító szavakat. ????
????Tudásnak áldott Lelke, taníts minket megkülönböztetni, eligazodni a sok hitbeli dolog és a naponként előtörő feladatok közt!????
????Gyújtsd lángra szívünket a kérdésekre való jó válasz megadásához!???? Ámen.
Pünkösd ünnepe az egyház születésének ünnepe! Mennyire kellene az az akkori tűz!!! Mennyire vágyunk egy igazi, friss megújulásra!
Imádkoztak Máriával Jézus anyjával a Szentlélek eljöveteléért az apostolok. Mi is? Mi is hittel folyamodunk az erőért? Nem csak bérmáláskor jön el a Szentlélek, hanem ahányszor csak hittel ezt kérjük. Olyan elfeledett a Szentlélek!! Miért? Pedig Isten Lelke lebegett már a teremtéskor. Kérjük is! A Szentlélek öröktől fogva van, minthogy az Atya és a Fiú is. Csak keveset beszélünk róla. Pedig kimeríthetetlen téma.
Áldott Pünkösdöt kívánok mindnyájatoknak szeretettel!????????????????????????????
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."