Valami nagyon szépet ISTENÉRTJogosítvány. Keresztelő.

Reggeli ima2 imádkozás /layout/img/logo.png

Jan
10
Jogosítvány.
Keresztelő.
Aki autót akar vezetni, ahhoz jogosítványt kell szereznie. És ezt nem azért akarja megszerezni ugye, hogy mindenkinek mutogassa, hogy megszerezte, ott van a vitrinben. Komoly munka van mögötte, mire megszerzi. Van, akinek munkahely szempontjából fontos ez. Van, akinek azért, mert több zarándokhelyre eljuthat így. Ma már szinte nélkülözhetetlen. Bár nekem se autóm sem jogosítványom nincs.
Keresztelő.
Egy keresztelés a Jézushoz való tartozás jele. Azért akarom megkeresztelni a gyermekemet, mert én is élem a katolikus hitemet. Meg akarom hogy ismerje a fiam, lányom, ki az a Jézus, akihez én gyermekkoromban szüleim hitelesen megigérték hogy hitre nevelnek. Én is erre akarom nevelni, életemmel példát adni, miért van nekem szükségem az Istenre, miért gyónok, áldozok, misére járok, és Szentséglátogatást végzek. Egyáltalán ne névleges keresztény legyen! Akit csak megkereszteltetünk, aztán majd hamar átesünk az elsőáldozáson, esetleg bérmáláson, aztán vége. Egy évben egyszer elmegyünk az éjféli misére, mert az olyan szép. De hát ennyi elég is, minek annyi mise.. No számomra nem ennyit jelent a keresztelés! Nem egy keresztelő jogosítvány megszerzése. Sőt! Az autós jogosítványt is meg kell újitani. Akkor a keresztelőit is! Pontot szerezni OKY vagy mi a manó ☺
Minden döntés felelősséggel is jár. Keresztelés az egyházba való belépést jelenti! Nem egy állomást csak.
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."