Valami nagyon szépet ISTENÉRTJézus Szíve a szeretet lángoló tűzhelye

Reggeli ima2 imádkozás /layout/img/logo.png

Máj
11
Jézus Szíve a szeretet lángoló tűzhelye
A Szeretet lángoló!
A Szeretetlág nem más, mint a Szűzanya szívében jelenlevő Jézus. A Szűzanya kapta a legszebb ajándékot a világon. Ő lehetett az első tabernákulum, amely hordozhatta az Úr Jézust. Méltán mondta: Lám ezentúl boldognak hirdet minden nemzedék.
Ez a lángoló szív dobban újra és újra fel, valahányszor imában Istenhez emeljük tekintetünket. A Szűzanya Szíve pedig visszadobban. Örül! Engesztelésben, imában velünk imádkozik, esd, könyörög Isteni Fiához, és kér minket is: Tegyétek azt, amit Jézus mond!
Jézus Szíve a szeretet lángoló tűzhelye.
Ezt a lángot kapta meg Salkaházi Sára, Erzsébet asszony, és még mennyien. De azt is olvashatjuk: csak a lelket ki ne oltsátok!
Mert nagyon el tud aludni ez a láng sajnos.
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."