Valami nagyon szépet ISTENÉRTJézus Szíve, a szeretet lángoló tűzhelye!

Reggeli ima6 imádkozás /layout/img/logo.png

Szep
25
Jézus Szíve, a szeretet lángoló tűzhelye!
Imádkozzuk a Jézus Szíve litániában.
Lángol, de nem ég el, mint az égő csipkebokor. Szeretetláng, mely vágyakozik, házról házra jár, mint a szent család, hogy bebocsátást találjon.
Jézus Szentséges Szíve vágyik az ember után. Koldulja a mi szeretetünket. A szív, mely szeretetre éhes.
Jézus Szentséges Szíve nem boldogtalan, Ő mindig boldog. De mégis ebben a boldogság osztásban melyet szüntelenül élvezünk Jézustól, viszontszeretetet vár. Szeretsz te engem, Péter? Háromszor is megkérdezi. Mi ez, ha nem szeretetet-éhség? Isten éhezik a szeretetünkre!
Lángoló tűzhely. Milyen csodálatos megszólítás! Égő vágy, a világ teremtője és a teremtett lénye között.
Ó, drága Jézusom Szentséges égő tűze! Add, hogy e lángoló tűz bennem is élő elevenen égjen ÉRTED! SOHA DE SOHA NE ALUDJON KI! TARTSD ÉBREN BENNEM SZERETETLÁNGOD IZZÓ, LÁNGOLÓ TÜZÉT, HOGY SOK EMBERI SZÍV NÁLAD MENEDÉKET, OTTHONT LELJEN. AHOL JÓ MEGPIHENNI, MELEGEDNI E FAGYOS, RIDEG VILÁG KÖZEPETTE.
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."