Valami nagyon szépet ISTENÉRT „Jaj nektek!”

Reggeli ima5 imádkozás /layout/img/logo.png

Okt
13

„Jaj nektek!”
Jézus azoknak az embereknek mondja ezt, akik kívülről szentnek tartják magukat, de szívük mélyén mindenki felett ítéletet mondanak.
Jaj nekem, ha a másik emberben csak a rosszat látom meg, és mindegy hogy ki, testvér, rosszakaró, kitalálok rá mindent, ami nem is létezik. Isten nem személyválogató! Mindenkit egyformán vár magához. Nincsen semmi jogom, sem felhatalmazásom arra, hogy ki tartozhat az Isten házához, és ki nem! Lehet, hogy sohasem voltam sem kábítószeres, sem más szenvedély rabja, sohasem csaltam meg senkit senkivel, de olyan nincs, hogy én tökéletes vagyok! Én vagyok a mintapéldány ahol élek. Isten egy váratlan pillanatban lecsaphat rám, egy haláleset, betegség vagy más formában. Isten azt is látja, amit szívünkben hordozunk.
Milyen az én szívem? Milyenek a szavaim? Tetteim? Érdek fűz hozzá, azért teszem csak? Ezt nem akarom érteni, hallani, mert ez már magas. Le kell hozzá esnem, mint Saul, és rá kell, hogy jöjjek a porban, teljesen összetörve, saját magam gőgje taszított le. Először magamon kezdjem, hogy mit mond Jézus, amikor azt mondja: „Jaj nektek!”

Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."