Valami nagyon szépet ISTENÉRTIzajás próféta szavai ...

Reggeli ima1 imádkozás /layout/img/logo.png

Dec
03
Izajás próféta szavai a mai napra. Izaiás 30,19-  Csodálatos, ahogy a próféta által szól az Úr!
Prófétája által így vigasztal az Úr: Sion népe, te Jeruzsálemben élsz majd és nem kell többé sírnod. (Az Úr) irgalmas lesz irántad, amikor meghallja hozzá kiáltó szavadat; mihelyt meghallja, meg is hallgat. Bár a szenvedés kenyerét és a nyomorúság vizét adta neked az Úr, de ő, a te tanítód, nem rejtőzik el többé előled, és szemed látni fogja tanítódat.
Kell ennél szebb vigasztalás mindazoknak, akik Isten útját járják? Kell ennél szebb és megerősítőbb támogatás?
Isten irgalmas lesz! Meghallgat! Bár nem lesz fájdalom nélküli az életünk, de Velünk van az Úr! Támogat, és nem kell többé sírni! Vetésednek esőben lesz része Vagyis áldás lesz a munkádon! Bízzuk csak életünket erre a Gondviselő Istenre! Meg fogja áldani a mi munkánkat, ha tudunk benne hinni és CSAK BENNE!
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."