Valami nagyon szépet ISTENÉRTIstenhez térni...

Reggeli ima2 imádkozás /layout/img/logo.png

Márc
18
Istenhez térni...
Jöjjetek, térjünk vissza az Úrhoz, mert ő szaggatott szét, de ő gyógyít is meg minket, ő sebesített meg, de ő kötöz is be bennünket.
Ha sebet ejt, ugyan ki az, aki meggyógyítja? Ki az, aki tudja az én sebeimre a gyógyító enyhületet? Ki? Bekötöz, meggyógyít, mert ő az egyedüli igaz „gyógyszer is. Nem jókedvéből sebez meg! Nem leli kedvét a mi fájdalmainkban, de tudja, mi vezet ki a kereszt titkából, a szenvedésből. A feltámadás! Erőt ad, még akkor is, ha az egyáltalán nem tűnik jónak.
„Irgalmat akarok és nem áldozatot, istenismeretet várok és nem égőáldozatot.
Irgalmat, oda és vissza! Legyek irgalmas, mert az én Istenem is az. Nem olyan áldozatot, mely panaszokkal van tele, hanem ami túlmutat azon, miért van ez a baj, vagy miért kaptam ezt a „kitüntetést. Istenismeretem, hogy jobban odafigyeljek életemre, elgondolkodjak azon, vajon hányszor okoztam másoknak fájdalmat, mikor rágalmaztam, pletykáltam, minden ok nélkül. Miben vagyok gyenge, miben vagyok bátortalan. Tudok-e úgy viselkedni, hogy nem eltaszítom az embereket szavaim által a templomtól, hanem olyan példás életet élek, hogy vonzom az embereket a templom felé. Szinte jó az ilyen emberekkel, hívő emberekkel találkozni és örülni, mert sugároznak, mert látszik a viselkedésükből, hogy nem kétszínűek, adni lehet a szavukra.
Nincs keresztény élet kereszt nélkül! Benne van a nevében! „Kereszt-ény. Érdekes, hogy egy-egy szó mit is takar. Elgondolkodtató, nem?
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."