Valami nagyon szépet ISTENÉRT„Isten útján járni gyönyörűség.”

Reggeli ima7 imádkozás /layout/img/logo.png

Jan
15
Isten útján járni gyönyörűség.
Jézus nyomában járni sohasem volt könnyű. Kereszthordozást jelent, megvetést, meg nem értést. Miattam gyűlölni fog a világ - mondja Jézus, de bízzatok bennem, mert én legyőztem a világot.
Isten útján járni miért gyönyörűség? Miért választják mégis sokan ezt az utat? Fiatalok, hívek szerte a világon? Misszionáriusok lesznek, papok, igehirdetők, egyszerű emberek, bűnös életetet élők rátalálnak az igazi útra. A szentek, akikhez olyan sokat sokszor imádkozunk, Isten útjára léptek,és rá hagyatkozva jártak vele, Jézussal ezt az utat. Megvetést, meg nem értést, gúnyt kapva érte.
Amikor Jézus útjára lépünk, tudjuk, hogy a gonosz folyton az utunkba áll, csapdákat állít, millió formában gátolni próbál bennünket, de ha Jézus mellettünk áll, velünk halad ezen az úton, akkor soha nem kell félnünk. Valóban gyönyörűség Jézussal járni.
Ma erre tanított a Szentlélek. Köszönöm Istenem!
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."