Valami nagyon szépet ISTENÉRTIntenzív sürgősségi osztály...

Reggeli ima3 imádkozás /layout/img/logo.png

Nov
23
Intenzív sürgősségi osztály...
Nem magamról szól! Nem vagyok kórházban!
Ez az osztály valóban veszélyes, és valóban menthetetlen, aki ide bekerül. Nincs megfelelő vakcina, semmilyen terápia nincs rá. A betegek szomjasak, szenvednek, de nagyon, és nem tudnak rá megfelelő enyhületet adni. Borzasztó a kín, a legnagyobb fájdalomra sincs megoldás.
Volt az életükben egy nagyon fontos és értékes vakcina, amellyel sohasem éltek. Nagyon drága, de senkinek nem elérhetetlen. Beszerezhető! De nagy az ára! Drága? Semmi nincs olyan drága, mint ez! Ettől is szenvednek, mert elherdálták, elvetették, semmibe vették.
Hol van ez a hely? Miért félnek sokan ettől? Miért nem tesznek ellene? Miért nem ragadják meg ezt a lehetőséget?
Aki lelki életet él, az tudja, mi ez a szörnyű hely. És ki az, aki kimenthet ebből...
Kattintással jelezd, ha együtt imádkozol velünk!
Ezt az imát 0 alkalommal imádkoztad el.
Ezt az imát még nem imádkoztad el!

További imák

Küldetésünk

Amikor a szeretet és a béke nyelvét használjuk, ez lehetővé teszi számunkra, hogy párbeszédet folytassunk másokkal, még azokkal is, akik különböznek tőlünk. Ezzel a párbeszéddel kezdjük jobban megérteni egymást, lehetővé téve számunkra, hogy kövessük Jézust egy békésebb világ megteremtésében. ​​​​​​A Kattints és Imádkozz egy lehetőség, hogy a most élő generációk a digitális világban megváltozzanak. "Isten hűséges és a reményünk benne olyan, mint egy szilárd horgony az égben."